Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja pije ta herbate od wczoraj ,ale czy podziala to sie okarze.Wczoraj dwie ,a dzisiaj mam zamiar trzy.Hejka Dziewczyny,
Własnie wpadlam na artykuł o liściach malin piła któraś już tutaj z was w poprzednich ciążach albo ma zamiar pić ciekawa jestem czy to działa
Ivi- na mnie działaja banany zjeść przed snem i rano mnie pędzi spróbuj może akurat pomoże jeszcze czasami piłam taki syrop lactulosum i on też mi pomagał
ale sie wkurzylam, jestem totalnie rozsypana, hormony czy co, a moze dosc juz mam siedzenia w domu
pozyczalam sie bo ciagle sama siedze z Jaskiem, jak niewolnica jakas albo wiezien, caly dom na mojej glowie
ksiaze przeciez pracuje to juz wiecej obowiazkow nie ma, jak wychodzi kolo 12 to wraca kolo polnocy
wykapie sie, wyperfumuje i juz go w domu nie ma a ja jak straszydlo nawet nie mam czasu na prysznic, ciagle te ciazowe ciuchy, zero wyjsc, jak kolezanki to tylko dzieciate
w kolko pranie, prasowanie, gotowanie, blleeeee i tak juz drugi rok
mam dosc, dopadlo mnie
najchetniej po 4 miesiacach poszlabym do pracy a niech tatus siedzi na wychowawczym
to sie wyzalilam
na dodatek ciagle leje
teraz po tych nerwach boli mnie w pachwinach, musze sie uspokoic
ale sie wkurzylam, jestem totalnie rozsypana, hormony czy co, a moze dosc juz mam siedzenia w domu
pozyczalam sie bo ciagle sama siedze z Jaskiem, jak niewolnica jakas albo wiezien, caly dom na mojej glowie
ksiaze przeciez pracuje to juz wiecej obowiazkow nie ma, jak wychodzi kolo 12 to wraca kolo polnocy
wykapie sie, wyperfumuje i juz go w domu nie ma a ja jak straszydlo nawet nie mam czasu na prysznic, ciagle te ciazowe ciuchy, zero wyjsc, jak kolezanki to tylko dzieciate
w kolko pranie, prasowanie, gotowanie, blleeeee i tak juz drugi rok
mam dosc, dopadlo mnie
najchetniej po 4 miesiacach poszlabym do pracy a niech tatus siedzi na wychowawczym
to sie wyzalilam
na dodatek ciagle leje
teraz po tych nerwach boli mnie w pachwinach, musze sie uspokoic
witam i ja
chyba moja kruszynka na świat zaczyna się pchać
wczoraj nagle poczułam jak pcha główkę bardzo nisko
i td tego momentu zaczęło mnie boleć na wysokości pipki
i tak już zostało
boli jak chodzę
boli jak leżę i się obracam
i boli jak siedzę
masakra jakaś
coś się obawiam że mała zeszła do kanału?
we wtorek mam wizytę więc muszę dotrwać do tego czasu
tylko że się poruszać nie mogę
a miałam zamiar zakupy w rossmanie zrobić bo żel pod prysznic mi się kończy
no i ciasto bananowe chciałam zrobić
a tu lipa.......
Bylam na rozmowie z lekarzem w szpitalu.Rozmawialam z szefem porodowki-swietny facet bardzo mi przypadl do gustu.Na temat Pda itd.
Pomierzyl mala i mowi ze ma ok 2760 .I nic nie stoi na przeszkodzie zebym miala normalny porod.A i jezeli wczesniej sie samo z siebie nie ruszy to mam 29 rano sie zglosic na porod.Nie bea mnie przetrzymywac dluzej ze wzg na cukier.
Ja mu powiedzialam ze pije juz herbate i ze myje okna.To powiedzial ze jezeli po moich sie nie ruszy to mam zadzwonic i on mi jeszcze pare innych okien zalatwi.

świetny lekarz! Dobrze że cię nie będą przetrzymywać, no to teoretycznie już za 3 tygodnie nie? :-)mnie najabrdziej wkurza to ze go cale dnie nie ma, nawet nie mam kiedy wyjsc
co to za praca zeby wracal o polnocy, my nawet nie mamy kiedy pogadac
a na 6 rano to sie nikt ze mna nie chce umowic wiec tak siedze w domu
Asionek, dokladnie, jak bylam w PL to ciagle pelno ludzi, wyjscia itd i mimo ze nogi puchly i zasypialam zmeczona to psychicznie bylam odprezona a teraz ta rutyna mnie zabija