Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja pije ta herbate od wczoraj ,ale czy podziala to sie okarze.Wczoraj dwie ,a dzisiaj mam zamiar trzy.Hejka Dziewczyny,
Własnie wpadlam na artykuł o liściach malin piła któraś już tutaj z was w poprzednich ciążach albo ma zamiar pić ciekawa jestem czy to działa
Ivi- na mnie działaja banany zjeść przed snem i rano mnie pędzi spróbuj może akurat pomoże jeszcze czasami piłam taki syrop lactulosum i on też mi pomagał
ale sie wkurzylam, jestem totalnie rozsypana, hormony czy co, a moze dosc juz mam siedzenia w domu
pozyczalam sie bo ciagle sama siedze z Jaskiem, jak niewolnica jakas albo wiezien, caly dom na mojej glowie
ksiaze przeciez pracuje to juz wiecej obowiazkow nie ma, jak wychodzi kolo 12 to wraca kolo polnocy
wykapie sie, wyperfumuje i juz go w domu nie ma a ja jak straszydlo nawet nie mam czasu na prysznic, ciagle te ciazowe ciuchy, zero wyjsc, jak kolezanki to tylko dzieciate
w kolko pranie, prasowanie, gotowanie, blleeeee i tak juz drugi rok
mam dosc, dopadlo mnie
najchetniej po 4 miesiacach poszlabym do pracy a niech tatus siedzi na wychowawczym
to sie wyzalilam
na dodatek ciagle leje
teraz po tych nerwach boli mnie w pachwinach, musze sie uspokoic
ale sie wkurzylam, jestem totalnie rozsypana, hormony czy co, a moze dosc juz mam siedzenia w domu
pozyczalam sie bo ciagle sama siedze z Jaskiem, jak niewolnica jakas albo wiezien, caly dom na mojej glowie
ksiaze przeciez pracuje to juz wiecej obowiazkow nie ma, jak wychodzi kolo 12 to wraca kolo polnocy
wykapie sie, wyperfumuje i juz go w domu nie ma a ja jak straszydlo nawet nie mam czasu na prysznic, ciagle te ciazowe ciuchy, zero wyjsc, jak kolezanki to tylko dzieciate
w kolko pranie, prasowanie, gotowanie, blleeeee i tak juz drugi rok
mam dosc, dopadlo mnie
najchetniej po 4 miesiacach poszlabym do pracy a niech tatus siedzi na wychowawczym
to sie wyzalilam
na dodatek ciagle leje
teraz po tych nerwach boli mnie w pachwinach, musze sie uspokoic
witam i ja
chyba moja kruszynka na świat zaczyna się pchać
wczoraj nagle poczułam jak pcha główkę bardzo nisko
i td tego momentu zaczęło mnie boleć na wysokości pipki
i tak już zostało
boli jak chodzę
boli jak leżę i się obracam
i boli jak siedzę
masakra jakaś
coś się obawiam że mała zeszła do kanału?
we wtorek mam wizytę więc muszę dotrwać do tego czasu
tylko że się poruszać nie mogę
a miałam zamiar zakupy w rossmanie zrobić bo żel pod prysznic mi się kończy
no i ciasto bananowe chciałam zrobić
a tu lipa.......
Bylam na rozmowie z lekarzem w szpitalu.Rozmawialam z szefem porodowki-swietny facet bardzo mi przypadl do gustu.Na temat Pda itd.
Pomierzyl mala i mowi ze ma ok 2760 .I nic nie stoi na przeszkodzie zebym miala normalny porod.A i jezeli wczesniej sie samo z siebie nie ruszy to mam 29 rano sie zglosic na porod.Nie bea mnie przetrzymywac dluzej ze wzg na cukier.
Ja mu powiedzialam ze pije juz herbate i ze myje okna.To powiedzial ze jezeli po moich sie nie ruszy to mam zadzwonic i on mi jeszcze pare innych okien zalatwi.

świetny lekarz! Dobrze że cię nie będą przetrzymywać, no to teoretycznie już za 3 tygodnie nie? :-)mnie najabrdziej wkurza to ze go cale dnie nie ma, nawet nie mam kiedy wyjsc
co to za praca zeby wracal o polnocy, my nawet nie mamy kiedy pogadac
a na 6 rano to sie nikt ze mna nie chce umowic wiec tak siedze w domu
Asionek, dokladnie, jak bylam w PL to ciagle pelno ludzi, wyjscia itd i mimo ze nogi puchly i zasypialam zmeczona to psychicznie bylam odprezona a teraz ta rutyna mnie zabija