reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

reklama
Witam Was kobietki,

Atram wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
Podziwiam, że masz siłę na przyjmowanie gości, mnie samo siedzenie męczy a co dopiero przygotowywanie czegoś

A te brzuszkowate kobitki podobają mi sie. Widać, że miały niezłą zabawe.
Swój brzuszek też lubię. Pewnie czasem za nim jeszcze zatęsknie, choć teraz nie raz sprawia wiele trudności.

Jejku Pryzybela już urodziła!!! Cały dzień o niej myślałam.
No i stracha coraz większego mam bo to mi uświadamia, że już tak niewiele czasu zostało.
Pryzybela gratuluję baaardzo baaardzo i dużo zdrówka Wam życzę.
Teraz czekamy na foteczki małego Skarbeczka :)

A ja dziś znów sama. Wkurza mnie to już. Bo mąż ostatnio ciągle w pracy, a jak ma trochę wolnego to zawsze ma coś do roboty u siebie w rodzinnej miejscowości, bo to mamie pomóc, to wujkowi, to babci... Ile można pomagac innym? Brat Albert się kurna znalazł... buuu
Już i tak go trochę na "prostą" sprowadziłam, ale jescze za mało... Mam nadzieję, że jak sie Majka urodzi to trochę odpuści wieczne pomaganie innym i nami sie zajmie.

Jestem jak najbardziej z takim wątkiem :). Jak ja zazdroszczę pryzybeli już ma dziecko i może się nim cieszyć. Też bym chciała już być w 37 tc

Jak myślicie czy przy skróconej szyjce poród przebiega szybciej i sprawniej?

cześć!

aaaaa mamy pierwszego maluszka!!! czekamy na zdjąteczka! Ale fajny spory chłopaczek i wzrost i waga!
A ja już jestem w 37tc więc mam nadzieję że za tydzień urodzę :-D

pogoda mnie zmogła :-( leżę pod kołdrą i mierzę temperaturę, czuję w nosie i oczach że mnie bierze.. kur.. całą ciążę nic a teraz na końcówce :-( kuruję się herbatką i wit C..

elifit kuruj się kochana,jak masz za tydzień urodzić,to dobrze by było,żebyś była zdrowa.
Ja po czwartkowej wizycie też od lekarza usłyszałam od 4-6 tygodniu ponieważ cukrzyca nie pozwala donosic do 40 tyg.

reklama
Do góry