reklama
Witam Was kobietki,
Atram wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
Podziwiam, że masz siłę na przyjmowanie gości, mnie samo siedzenie męczy a co dopiero przygotowywanie czegoś
A te brzuszkowate kobitki podobają mi sie. Widać, że miały niezłą zabawe.
Swój brzuszek też lubię. Pewnie czasem za nim jeszcze zatęsknie, choć teraz nie raz sprawia wiele trudności.
Jejku Pryzybela już urodziła!!! Cały dzień o niej myślałam.
No i stracha coraz większego mam bo to mi uświadamia, że już tak niewiele czasu zostało.
Pryzybela gratuluję baaardzo baaardzo i dużo zdrówka Wam życzę.
Teraz czekamy na foteczki małego Skarbeczka
A ja dziś znów sama. Wkurza mnie to już. Bo mąż ostatnio ciągle w pracy, a jak ma trochę wolnego to zawsze ma coś do roboty u siebie w rodzinnej miejscowości, bo to mamie pomóc, to wujkowi, to babci... Ile można pomagac innym? Brat Albert się kurna znalazł... buuu
Już i tak go trochę na "prostą" sprowadziłam, ale jescze za mało... Mam nadzieję, że jak sie Majka urodzi to trochę odpuści wieczne pomaganie innym i nami sie zajmie.
Atram wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
Podziwiam, że masz siłę na przyjmowanie gości, mnie samo siedzenie męczy a co dopiero przygotowywanie czegoś
A te brzuszkowate kobitki podobają mi sie. Widać, że miały niezłą zabawe.
Swój brzuszek też lubię. Pewnie czasem za nim jeszcze zatęsknie, choć teraz nie raz sprawia wiele trudności.
Jejku Pryzybela już urodziła!!! Cały dzień o niej myślałam.
No i stracha coraz większego mam bo to mi uświadamia, że już tak niewiele czasu zostało.
Pryzybela gratuluję baaardzo baaardzo i dużo zdrówka Wam życzę.
Teraz czekamy na foteczki małego Skarbeczka
A ja dziś znów sama. Wkurza mnie to już. Bo mąż ostatnio ciągle w pracy, a jak ma trochę wolnego to zawsze ma coś do roboty u siebie w rodzinnej miejscowości, bo to mamie pomóc, to wujkowi, to babci... Ile można pomagac innym? Brat Albert się kurna znalazł... buuu
Już i tak go trochę na "prostą" sprowadziłam, ale jescze za mało... Mam nadzieję, że jak sie Majka urodzi to trochę odpuści wieczne pomaganie innym i nami sie zajmie.
mileczka89
Mamita małego Mareczka
Pryzybela yeah yeah yeah!!! Mamy dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brawa dla dzielnej mamy i pięknego Maksia!
Kurcze.... No nie do wiary!!!!
Brawa dla dzielnej mamy i pięknego Maksia!
Kurcze.... No nie do wiary!!!!
Jestem jak najbardziej z takim wątkiem
. Jak ja zazdroszczę pryzybeli już ma dziecko i może się nim cieszyć. Też bym chciała już być w 37 tc
Jak myślicie czy przy skróconej szyjce poród przebiega szybciej i sprawniej?
Jak myślicie czy przy skróconej szyjce poród przebiega szybciej i sprawniej?
elifit
Moderatorka
cześć!
aaaaa mamy pierwszego maluszka!!! czekamy na zdjąteczka! Ale fajny spory chłopaczek i wzrost i waga!
A ja już jestem w 37tc więc mam nadzieję że za tydzień urodzę
pogoda mnie zmogła :-( leżę pod kołdrą i mierzę temperaturę, czuję w nosie i oczach że mnie bierze.. kur.. całą ciążę nic a teraz na końcówce :-( kuruję się herbatką i wit C..
aaaaa mamy pierwszego maluszka!!! czekamy na zdjąteczka! Ale fajny spory chłopaczek i wzrost i waga!
A ja już jestem w 37tc więc mam nadzieję że za tydzień urodzę

pogoda mnie zmogła :-( leżę pod kołdrą i mierzę temperaturę, czuję w nosie i oczach że mnie bierze.. kur.. całą ciążę nic a teraz na końcówce :-( kuruję się herbatką i wit C..
reklama