Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a koleżanki córka zaczęła gaworzyć 
Dziewczyny mamy pierwsze pażdziernikowe dziecko!!!!
Pryzybela urodziła dzisiaj Maxia 3745g i 54 cm,więc nie zły okaz!!!Mama dochodzi do siebie po zzo!!!!!
Dzieki kobity...
Nie mysle ze druga corcia to blad, rodzenstwo z taka roznica wieku to super sprawa, bledem nazywam to jak postapilam z starsza cora, zawsze uwazalam ze najlepszy sposob na wychowanie to duzo milosci i nie wiem czy nie przez to mloda jest strasznie do mnie przywiazana strasznie ostatnio przezywa rozstania ze mna, a do marca jeszcze pracowalam po 12h i mala dawala rade bez histerii a teraz bylam z nia caly czas i juz sie nie umiem ruszyc. obwiniam sie ze zrobilam jej krzywde i bedzie cierpiec jak mnie tyle nie bedzie.
jestem juz po szpitalu, ktg idealne, przeplywy tez,uffff...
aleee, na usg szpitalnym(nowy nabytek) wazy 2800g, a w sr u niego w gabinecie mu wyszlo 2350gtyle ze on ma stary sprzet. trzymamy sie daty 10.10, i przy mocniejszych skorczach brac jeszcze fenek.
Dziewczyny ja proponuję stworzyć nowy wątek z samymi gratulacjami,żeby wszystko było poukładane i bez haosu.Co Wy na to??
Jak myślicie czy przy skróconej szyjce poród przebiega szybciej i sprawniej?
cześć!
pogoda mnie zmogła :-( leżę pod kołdrą i mierzę temperaturę, czuję w nosie i oczach że mnie bierze.. kur.. całą ciążę nic a teraz na końcówce :-( kuruję się herbatką i wit C..