reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

Witam!
Atram - żeby to była borelioza musiałby cię ugryźć kleszcz. Jeśli nie kojarzysz jakiegoś żyjątka przyczepionego do ciała to nie ma co panikować.:tak:

reklama
Witam!
Atram - żeby to była borelioza musiałby cię ugryźć kleszcz. Jeśli nie kojarzysz jakiegoś żyjątka przyczepionego do ciała to nie ma co panikować.:tak:

no ja nia bylam nigdzie w lesie, nawet do parkow nie chodze tyle co na ogrodku siedzialam kilka razy tego lata ale lipa no... teraz znowu bede sie martwic tak to wyglada ;(
2u4hi6c.jpg

A jakiś inny robal sie w Ciebie nie gryzł? Może jakaś reakcja alergiczna na ugryzienie?

pojecia nie mam, bo nie to ani nie boli ani nie wedzi nic ja sie zorientowalam kiedys jak nogi goliłam ze mam cos takiego, ale bylo troszke mniejsze, myslalam ze sie udrapalam , ale kilka dni temu zobaczylam ze to tam ciagle jest i wieksze niz wczesniej , nie duzo wieksze ale jednak ...

Na zdjęciu nie widać żadnego miejsca wkłucia, ale przyjrzyj się w sama czy na pewno nie ma. Może tak jak Mileczka pisze - jakiś robal. A dla mnie na zdjęciu wygląda bardziej jak siniak po prostu. Odczyny po ukąszeniach różnych żyjątek są zwykle w jakimś miejscu troche wypukłe.
hmm, ale skoro piszesz, że utrzymuje się od kilku dni, a nie zmienia koloru tylko rośnie... to dla świętego spokoju do lekarza - będziesz spokojniejsza

Ostatnia edycja:
Masz racje, zupełnie jak malinka. Kurcze, jakby człowiek nie był w ciąży to by się czymś takim pewnie zupełnie nie stresował.
Może faktycznie tylko jakieś naczynko pękło. Nie wiem jak Ty, ale u mnie ostatnio z naczynkami gorzej - jakieś pajączki powyskakiwały, po pobraniu krwi siniak ( a wcześniej nigdy nie miałam), krew z nosa też się zdarzyło że poleciała - generalnie widać, że słabizna z nich.
Ale namawiam - lekarz lub położna, albo chociaż jakaś pielęgniara w przychodni. Jak ktoś fachowym okiem spojrzy i powie że to nic takiego, to się człowiek spokojniejszy robi

reklama
Cześć z rana,

normalnie wstaje o 11 a tu 9? chyba będę popołudniu odsypiać ;)

atram pewnie to nic takiego ale idź dla św spokoju :tak:
rudson trzymamy kciuki &&&&&&

ja to nie wiem jak wyczuć szyjkę.. nie chcę przenosić :(( mi już ciężko że hej..
też się dziś zabieram za pranie i prasowanie. Dobrze że wygrzałam się przez weekend i mnie choróbsko nie wzięło :-)
miłego dnia :)

Do góry