Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja nie mogę aż chce się miec już na rekach swoje pociechy
a cholerka wie kiedy się urodzi czasami trafi sie uparciuch ;-)Bo nie wolno z tego stukania czerpać przyjemności ;-).
A tak poważnie to w poprzedniej ciąży jak mi się już dłużyło, a nic nie pomagało wyczytałam gdzieś, żeby rozsypać na podłodze zapałki lub wykałaczki i je pozbierać- każdą pojedynczo. Zaryzykowałam wieczorem w sobotę ( jak je zbierałam klnęłam przy tym jak szewc, bo nie było to łatwe), a w niedzielę o 6:00 rano odeszły mi wody i jeszcze tego samego dnia Tosia była ze mną. Ale to był już koniec 38 tygodnia. Możecie próbować;-)
ale będę mieć w rezerwie 
jagmar właściwie zaczęłaś już 35tc, więc spokojnie, na tym etapie z tego co wiem, szyjka może się już zacząć otwierać, ale nie świadczy to koniecznie, że za raz musisz urodzić, znam kobiety, które z rozwarciem śmigały do 42tc i jeszcze miały wywoływany poródja bym poczekała do czwartkowej wizyty, ale jak bardzo cię to niepokoi to zawsze na ip możesz się zgłosić :-)
nie no u mnie magia niby jest, kiedy jak nie teraz można by full swobodnie?samo stukanie to nic nie daje, sperma ma magiczna moc![]()

patent niezły..