reklama

Październik 2011

reklama
Kiniutka tez sie ciesze , ze ja malo widuje :) niby jest spoko , ale jakos nie nadajemy na tych amych falach i mnie meczy jej obecnosc :/

Trzeba sie "nastukać" na cały okres połogowy :-D

hehehe zboczuchy :))

Bo nie wolno z tego stukania czerpać przyjemności ;-).
A tak poważnie to w poprzedniej ciąży jak mi się już dłużyło, a nic nie pomagało wyczytałam gdzieś, żeby rozsypać na podłodze zapałki lub wykałaczki i je pozbierać- każdą pojedynczo. Zaryzykowałam wieczorem w sobotę ( jak je zbierałam klnęłam przy tym jak szewc, bo nie było to łatwe), a w niedzielę o 6:00 rano odeszły mi wody i jeszcze tego samego dnia Tosia była ze mną. Ale to był już koniec 38 tygodnia. Możecie próbować;-)

ooo dobry patent jutro sle mojego po karton zapalek :))

atram
moja mama miała coś podobnego ale na kolanie i okazało się że jej naczynko pękło... A więc nie stresuj się! swoją drogą to troche długo do piątku;/ jakaś kpina;/??;/;/

kiniutka
z teściową mam podobnie, też widujemy sie jak przyjedziemy my do niej, bo ona do nas niby nie ma jak ( chociaż pociągi co godzina), ale również nie narzekam...;P

a z tą drogą to se moment wybrali hehehe :P
z buta na poród to troche może Ci niewygodnie być, ale może wtedy przyspieszysz:D

Własnie... wy tu o przyspieszaniu, a ja mysle ze u mnie to jeszcze za wcześnie. Biologiczna granica to 34 tydzień- wcześniej urodzić to kiepsko- tak mówił ordynator w moim szpitalu... Ale ogólnie najlepiej po 36 tyg. Z tym że u mnie to i tak jeszcze daleeeeeeko!
A w sumie też sie już doczekać nie mogę tym bardziej jak tak widzę już 2 rozpakowane:P tylko mam tego pecha że jestem z końca października :P
a może akurat moja córa będzie odważna i sie wykluje w 38? hehe

poza tym nareszcie coś ruszyło z naszymi papierami z Urzedzie skarbowym- którego nienawidzę po raz enty, i są ( małe) szanse ze do konca tygodnia wyjedziemy autkiem... a tak bym chciała nim jeszcze pośmigać zanim będzie mi cięzko prowadzić...

co do sexu my już dobre 2 tyg nic.... ;/ ja namawiam małża ale on twardy jak stal! Boi sie bo wie że może przez to wyjścprzedwczesny [poród, lekarz tak powiedział no i duuupa... musze poczekać jeszcze ze 3 tyg może sie skusi naprzyspieszanie:D:D

co do sexu my już dobre 2 tyg nic.... ;/ ja namawiam małża ale on twardy jak stal! Boi sie bo wie że może przez to wyjścprzedwczesny [poród, lekarz tak powiedział no i duuupa... musze poczekać jeszcze ze 3 tyg może sie skusi naprzyspieszanie:D:D

Mój też miał opory jak sie malec obrócił. Jak udało mi sie wyciągnąć z niego bał sie, że zrobi dziecku krzywde swoim sprzętem. Powiedziałam mu tylko żeby sie nie obrażał, ale że chyba sie "przecenia":-D Troszke go zatkało ale przynajmniej wyjaśniłam wątpliwości;-)

A ja przed chwilą poprosiłam siostre o pomoc w wybraniu pościeli na allegro bo nie mogłam sie zdecydować. Oto co mi odesłała:
kawał - forum na grupie RODZICE I DZIECI - GoldenLine.pl

;-)

Mój też miał opory jak sie malec obrócił. Jak udało mi sie wyciągnąć z niego bał sie, że zrobi dziecku krzywde swoim sprzętem. Powiedziałam mu tylko żeby sie nie obrażał, ale że chyba sie "przecenia":-D Troszke go zatkało ale przynajmniej wyjaśniłam wątpliwości;-)

A ja przed chwilą poprosiłam siostre o pomoc w wybraniu pościeli na allegro bo nie mogłam sie zdecydować. Oto co mi odesłała:
kawał - forum na grupie RODZICE I DZIECI - GoldenLine.pl

;-)

Hehe ten dowcip to o mnie??? Zobaczymy..
Witam się wieczorową porą.Pracowała dzisiaj,a do tego te jeżdzenie z dziećmi do szkoły tam i z powrotem.Do tego jeszcze upał dzisiaj i oczywiście pani Lenie spuchły platfusy.

Kurcze tak sie cieszę,że mamy już pierwsze dzieciaczki-to jest niesamowite dopiero przeżywałyśmy pierwsze kopniaczki,a tu proszę mamy już bobaski.Najgorsze jest to dziewczyny,że tak wszystko szybko przemija.

Czy jest na sali psycholog??
Dziewczyny nie radzę sobie z czarnymi myślami,a mój Leszek twierdzi,ze jestem paranoiczką.Achhh....

Z tym stukaniem jesteście dobre.Czy uwierzycie,że ja wogóle,ale to wogóle nie czuję tej potrzeby.Będą jaja jak juz mi tak zostanie.Wtedy to już nie psycholog,a oddział zamknięty!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry