Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
do porodu u nas kaza miec krota koszulke lub gore od pizamy tylko .. a ja nabralam koszul dlugich :/ nic to wezme jakas stara koszulke mojego
dobrej nocki![]()
madzilka faktycznie dziwnie z tym badaniem. GBS robi się po 34tc "na świeżo". Przynajmniej takie info znalazłam w necie i tak mi mówił lekarz.

bo nie pasowało za cholerę i było strasznie ciasno... Koniec końców trzeba było rozkręcić i wynieść ławę, także dla gości miejsca brak
Ogólnie jestem umęczona, trochę pochodzę i padam, dosłownie padam bo nie mam siły nawet palcem ruszyć 
Choć szczerze mówiąc już by mogło być po wszystkim.. Mój był pewien ,że urodzę szybciej i już od 20-tego ma urlop, mam tylko nadzieję ,że nie okaże się ,że wziął go już na marne, będzie siedział miesiąc w domu
Dziś ma już ostatnią dniówkę i jutro tylko nockę, potem 48h wolnego i urlopowanie i wyczekiwanie na maleństwo, choć mam cichą nadzieję ,że zdąży mnie złapać jak jeszcze robi, bo już to widzę jak zabija się o ściany 
No żeby w nocy te skurcze były regularne to bym powiedziała ,że to jużheyyy
ja jeszcze leniu****e, nie biorę się za porządki, bo jednak dla mnie to za wcześnie na poród
od rana najlepsze bb z kawusią
co do wymazu połozne też mówiły że po 36 tc bo tak w szpitalu wymagają. wcześniejsze ponoć są nieważne.
Malutka
Jesteś kolejna na liście, wiec zadna z nas nie smie Ci się w kolejke wepchnąć![]()
Ja to coś czuję ,że mimo pozorów to na porodówce wyląduje któraś przede mną 

malutka - ja już myślałam, że urodziłaś :-) dobrze, że Twój ma wolne będziecie przyspieszać![]()
Chciałabym
Ale wtedy kiedy nie było wolno to on miał chęć, a kiedy już wolno to on się boi