Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a mi się wydaję, że Ivi chodziło o mnie
albowiem iż mamy tam cytat ;-)
Herbata - tania ciężarna siła robocza ;-)
sivi - spoko luz mnie BB samo byki poprawia dlatego nie straszę :-)
ty, faktycznie...człowiek nie dość że ślepy to jeszcze analfabeta!!!! płócka przez Ó !!!!!! Jak nieraz zawale ortografa i mi się potem mój post przewinie gdzieś między waszymi to aż mi kuźwa głupio!!!
czasami mam taka dziure w glowie jak cos chce napisac i ni kuta nie wiem jak 
ja mojemu zapowiedziałam że w tym miesiącu ma mi pomyć okna i poprać firanki. A jak nie zdąży to będzie to robił jak w szpitalu będę leżała
chociaż korci mnie żeby samem się za to zabrać. Ale na razie nie ma sensu bo w bloku na przeciwko robią ocieplenie, więc po jednym dniu okna były by brudne a firanki zakurzone
MAlutka mój mąż w policji pracuje i jedyne na co liczymy to tysiak becikowego i 1500 z polisy na życie, którą opłaca. A ze związków to można coś dostac o ile się do nich należy i opłaca składki. Inne źródła kasiurki nie sa mi znane
Mój mąz miał miec urlop 0d 14 października ale przełożył na 2 listopada, żeby w razie przesunięcia się porodu zdązyć wybrac opiekę na mnie i te dwa dni co się należą. A później ewentualnie jakieś L4 sobie weżmie żeby do tego listopada dociągnąc. A w przyszłym roku urlop ojcowski, żeby już te 2 tyg były a nie tydzień.
Herbata[/B] - popytaj sąsiadów czy nie trzeba im okien pomyć ;-)

Kurcze ale mam dziś powera, odkurzyłam całe mieszkanie, umyłam podłogi, pościerałam kurze, zrobiłam sernik na zimno
I nic mnie nie boli![]()
jak ci poprawia??? gdzie to dziadostwo się włącza??