Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestem dziewczyny.
Bylam na izbie, ale mieli takie zamieszanie. Krew wystapila tylko jednorazowo. Jak by to byly jakies krzepy.
Pojechalismy na izbe, zrobili mi echo serca, scan. Dzidek ma sie dobrze. Lozysko chyba tez bo nic nie mowili
Dziekuje dziewczyny za rady. Przeczytalam juz wszystko. Strasnzie mnie brzuch pobolewa...I w nocy jak wrocilismy mialam straszne bolesne skurcze.
Co 7minut ale po godzinie ustapily i juz nie chcialam z siebie idiotki robic i wracac. Nie moglam lezec zbolu spac mi sie niesamowicie chcialo...
Jejku jestem przerazona bolem.
Ogolnie lekarz powiedzial ze wszystko jest w normie i byc mozliwe ze byl to czop, bo krew byla jasna. I krwawienie nie trwalo dlugo!
Ale mowie wam dziewczyny strachu do dupy mi zalecialo. Ze nie wiedzialam co robic, telepalam sie ze strachu, z zimna i jeszcze biegunka mnie zlapala chyba ze stresu!
Werka dobrze ,że wszystko OK
A ja właśnie wróciłam ze sklepu z zapasem migdałów i manti
Cytryna to Ty niezły apartament musisz mieć ,że maleństwo jeszcze ma tyle miejsca aby się przekręcać
Ale jakby co to trzymam &&&&&&&![]()
juz mnie chyba 3 polozne "macaly" i kazda mowi ze mam przestronna macice, duzo wod i ze dziecko ma jeszcze spokojnie miejsce i warunki zeby sie przekrecac. Ale ja juz chce zeby zostala w tej prawidlowej juz mozemy miec skurcze i to bolesne .... pewnie nie raz ktoras z nas zaliczy falstart)

ja sobie obiecałam że teraz tak wcześnie do szpitala nie pojade
dostałam skurczy o północy czy po północy co 10 min,
do szpitala pojechaliśmy o 6 rano ze skurczami co 7 min,
na IP już były co 5, odsyłali mnie na patologie bo to jeszcze nie poród,
dawali zastrzyki na wstrzymanie, urodziłam przed 22
M jeszcze nie ma z pracy, mam zajebisty weekend
Asionek - dziwnie z ta malinka... ja mam przebarwania w okolicy biustu ale sa dosyc ciemnie, nie przypominaja siniaka. Jak czytalam o anemii w ciazy to gdzies pisalo ze jednym z objawow sa pojawiajace sie siniaki - zelazo i hemoglobine masz w normie?
Dziekuje dziewczyny za WSPARCIE!!!
Teraz juz jestem na bank pewna ze odszedl mi czop sluzowy. Dzisiaj normalny czysty mocz oddaje. Tylko jak sie wycieram to "jest brazowy sluz" lekko przebarwiony krawia...
Czuje ze sie juz zbliza i tym tygodniu bede rodzic. Miednica mnie boli jeszcze bardziej, i mam juz bole krzyzowe ze sama nie daje rady wstawac!
I ciagle spac mi sie chce! Wlasnie przespalam caly dzien...
Nie przyznalam sie, ale wczoraj mi ta krew pociekla po stosunku! Dalam sie wytarmosic bo moj by mi nie dal spac! Staral sie, glaskal i nawet ja mialam ochote. a potem na kibelku siedze a tu krew. On na instrumencie tez mial!
I w nocy te skurcze, myslalam ze rodze. Chyba jednak seks to prawdziwy przyspieszacz! A raczej ta biala pianka!!
Niby chcialam by sie juz zaczelo. A jak sie zaczyna to przeraza mnie strach!! Porod, to juz?!
Uwaga, bo ja taka nie pozorna a pierwsza polece!!

Asionek a nie uderzylas sie gdzies?
Lodzika zjadlam i ciastko tez poczym padlam.Teraz mam zgage jak sam skurczybyk i cukier ze ho ho![]()