Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój się nie chce dać w to wmieszaća bo zmuszacie te dzieci do wcześniejszego wyjścia a one maja jeszcze czas ;-)
jeszcze chłopów w to mieszacie![]()
I małego jeszcze w żaden sposób nie przymusiłam ale zastanawiam się czy nie pochodzić sobie na 10 piętro kilka razy 
Toś mnie pocieszyłaMoja mama z bratem łaziła bo schodach bo był gad już przeterminowany sporo a nie chciał wyjść![]()
zaczynam sobie w brodę pluć ,że sobie jednak przedłużyłam te leki o tydzień 

mam nadzieje ze po porodzie wroce jakos do swojego poprzedniego wyglądu podobno karmienie piersią duzo daje ? 
No ja siły nie mam ale jakbym się zawzięła to i z bólem na 10 bym się wdrapałaWitam z ranajuz nie pamietam kiedy tak wczesnie wstalam a tu juz kawa na stole ;-) widze ze ciekawie z samego rana , malutka Ty chcesz sobie pospacerowac kilka razy na 10 ja nie wiem czy bym raz na 4 p. weszła hehe:-) mam taki ból krocza ,że ledwo chodze....chociaz nie wiem czy moje poruszanie mozna nazwac chodzeniem raczej "turlaniem" się albo odbijaniem na boki juz coraz bardziej nie moge sie doczekac waga stukneła mi 91 kg.
mam nadzieje ze po porodzie wroce jakos do swojego poprzedniego wyglądu podobno karmienie piersią duzo daje ?
![]()