Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja chyba wrócę do plastrów Evra, bo na razie nie planujemy kolejnego dzieciątka, a przyjemność z seksu ważniejsza niż wieczne schizyTylko u mnie będzie problem taki, że ja się będę bała kolejnej ciąży, to by już była czwarta(nie mogę sobie na to pozwolić), metody naturalne to zbyt duże ryzyko, a hormonalne u mnie też nie powinny być bo mam żylaki, spirali nie chcę. I nie mam więcej pomysłów jak sie zabezpieczyć pewnie i w miare zdrowo. Bo taki seks z lękiem to do dupy.Chyba się wykastruję.

ja też bym ogólnie nie chciała hormonów, bo już przerobiłam i tabsy i plastry, ale wkładek i spirali jakoś się obawiam :/Witam sie
U mnie nocka spokojna. Troche pobolewalo mnie, czop jeszcze dzisiaj mi odszedl chyba do konca!!
Chcialam swojego wytarmosic, ale po sobotnim wieczorze chyba strach po dupie mu przelecial i teraz sie boi!! heheh
No ale dzis juz mu nie popuszcze! Bede sama mu sila sciagac majty jak on mi!!Ze az gumy strzelaly...
Ja mysle o wszczepieniu sobie inplantaw reke. Podobno skuteczne na 3lata...
mój też młodszy o rok, a raczej o półto widze ze tez wolisz mlodszych :-)
Asionek
oj to widzę, ze więcej takich zestrachanych mężów mamy na forum jeśli chodzi o seks, szkoda że ja mam mega ciągoty, a mąż nie :/