reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październik 2011

reklama
:-D:-D:-D
Ależ wesoło tu od rana!
malutka tylko żeby się to nie okazały obiecanki cacanki!!
ilona cudny chłopczyk, fryza ma genialnego. No ciekawe czy z tą zgagą to prawda, jeśli tak to moja ma włochale do pasa!

Dziś się nawet wyspałam choć dzida mi na wieczór dała popalić tak si wwiercała mi w miednice i kręgosłup że kroku nie mogłam zrobić. Idę dziś do połoznej...nie wiem po jaką cholere, bo mi zmierzy ciśnienie i po sprawie...

malutka trzymam kciuki, żeby to już było to :-) ale dłuższą chwilkę cię nie ma wiec mam nadzieje, ze dziecię się w końcu zdecydowało :)

co do szczepień to sprawa indywidualna i nawet personel służby zdrowia ma różne zdanie w tej kwestii, więc szkoda debatować kto ma rację albo i jej nie ma

Od małego ma taki spory fryz w sumie :) mój tatko jak widzi ze mu robimy jeżyka to szaleje bo on ma takiego samego

Zobacz załącznik 392002no a za 16 dni bedzie miec juz 2latka,a pamiętam dopiero co mnie po żebrach kopał,albo bokiem chciał wyskoczyć :p Wam też tak zleci szybko napewno :D
trzymajcie sie dzielnie:) Ja oczywiście Was ciągle podczytuje :O!!!!!!!!!! I czekam na kolejne szczęsliwe rozwiązania :))))))))

Wow , mały przystojniaczek fajniutki:-)

Witam witam
Piję kawkę i próbuję się rozluźnić ale ja nie wiem czy coś z tego będzie :( Młody okłada mnie po żebrach , matko boska jaki to ból, niedługo pewnie będzie mi tego brakowało :)
Dziękuję wszystkim za dobre rady jesteście kochane :*

Rabbitku- witaj kochanie, witajcie małe kruszynki :)
Karolina- ta m jest i będzie ze mną w szpitalu ale ja zostaje do poniedziałku jak wszystko będzie dobrze a on już w niedziele na statek na dwa tyg i będzie ze mną moja mama.

Witam się i ja !!!

Ja też wczoraj zmolestowałam Męża ale nic z tego nie wynikło
żadnego nawet malutkiego skurczybyczka :-D:zawstydzona/y:
w sobote pomyłam okna i też nic :-(
a jak nic nie robię to są :eek:

Mój ojciec ma jutro urodziny a ja nie ma nadal prezentu
na dodatek dziś jedziemy złożyć życzenia bo jutro M ma na 14...
Coś tam wspominał że perfumy mu się kończą
ale czy ja wiem, takie byle co kupować :confused:
Chyba zrobie wyprawę po sklepach, ubiorę Milene
w jakiś płaszcz przeciwdeszczowy i pójdziemy połazić,
tylko w co ja się ubiorę jak tak leje :confused:

Malutka
już chyba na porodówce co ???
trochę minęło zanim się ostatni raz odezwała

reklama
mam ten sam problem w nic już się nie mieszczę a najgorzej z butami tak mam nogi opuchnięte że nawet w adidasy nie wejdą a już mi się nie opłaca kupować nic bo za 2 tygodnie będzie po

Do góry