Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to jak przyleci.. to mu wpierdzielę;-)
asionek właśnie przeczytałam wątek o karmieniu, tam dopiero grozą powiało![]()

Witam się z rana po nie przespanej nocy
Melduję ,że moje kochanie zmolestowaneO 2:30 obudziłam się z potwornym skurczem i bólem podbrzusza, od tamtej pory mam regularne skurcze najpierw co 10 teraz co 8 minut, mam nadzieję ,że mały się nie rozmyśli... Siedzę i czekam jak dojdzie do 3 minut ,a potem kierunek szpital, oby to nie był fałszywy alarm
Jakby co to wyślę do którejś z Was eska
![]()
Witam witam
Piję kawkę i próbuję się rozluźnić ale ja nie wiem czy coś z tego będzieMłody okłada mnie po żebrach , matko boska jaki to ból, niedługo pewnie będzie mi tego brakowało
Dziękuję wszystkim za dobre rady jesteście kochane :*
ja dziś idę do gina w dresiewieś tańczy i śpiewa ;-)
e tam wiesdresy sa fajne
ja to w szoku bylam jak tutaj przyjechalam do Fr , niby stolica mody i inne dyrdymaly , a ludzie poubierani strasznie ! nikt sie tutaj nie cyka hehe
a dresy to ich ulubione ubraniepolowa miasta lata w roznych drechach i wsumie fajnie luzik przynajmniej
![]()
ja przyzwyczajona do presji z PL ze do glupiego sklepu trzeba sie odstawic , a do Galerii to juz wogole ,bo tam to pokaz mody prawie , ze
a tutaj mam w du... nikt na ciebie nie zwraca uwagi jakbys nie byla ubrana , albo i nie ubrana hehe

Milka blagam w rozowym:-)monysia - wniosek z tego taki leż i nic nie rób a skurcze przyjdą ;-)
ja dziś idę do gina w dresiewieś tańczy i śpiewa ;-)