Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam z ranka
w sumie to ekscytujaco sie robi, za kazdym razem jak zagladam na bb to z nutka podniecenia czy juz nowy maluszek jest? czy ktos zaczal rodzic?:-)
milego dnia kobitki!
witam z ranka
w sumie to ekscytujaco sie robi, za kazdym razem jak zagladam na bb to z nutka podniecenia czy juz nowy maluszek jest? czy ktos zaczal rodzic?:-)
milego dnia kobitki!

cześć
gugula jasne, ze cię pamiętamymi też się zapowiada duża dziewucha, tak więc łączę się w bólu
a może nie będzie tak źle
![]()

Ale ,że jestem uparta to postanowiłam poczekać ,aż będą co 3 minuty i się nie doczekałam... Śmiałam się później ,że się rozmyślił bo miałby urodziny razem ze swoim dwuletnim kuzynem, widać woli swoje święto obchodzić sam
Mój najstarszy jednak wybrał inaczej bo obchodzi urodziny razem z moją babcią i moim bratem (ojcem w/w malucha) 

Moje maleństwo miało w zeszłą sobotę 3700g zastanawiam się ile teraz ma i ile jeszcze do porodu przybierze 
No jeszcze z żadnym nie miałam fałszywego alarmu, widać ten się w tatusia wdał i sobie ze mnie jaja robiMalutka, czyli falszywy alarm mialas :-) u mnie nawet tego nie widac, ehhh.... tyle dobrze,ze u nas w razie jak minie termin,to juz po tygodniu na wywolanie jade....ale to jeszcze troche czasu, mam jednak nadzieje,ze nie bede musiala tyle czekac i sie dzidzia troche bardziej pospieszy![]()

Mam tylko nadzieję ,że nic podobnego się u mnie nie wydarzy 
Na leczenie mam sie zgłosić w pt między 8-9. Nie wiem w ogóle jak wygląda to leczenie, czy bede mogła rodzić SN przy paciorkowcu. Zobaczymy. Ciesze sie tylko, że ten cholerny wymaz zrobiłam bo u nas nie jest w standardzie. Nic mi lekarz prowadzący o nim nie mów. Zresztą dziś mam wizyte u niego na USG to go zjebie z góry na dol