Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hejo z rańca
ja już u siebie w domku dlatego od 6 już nie śpięod poniedziałku koniec remontu, więc zaczynam mega sprzątanie, nie wiem jak to ogarnę, ale jakoś muszę, najważniejsze że łazienka będzie już gotowa
![]()
hej laseczki
mi sie zaczely snic tak glupie rzeczy, ze wody mi odchodza a ja nie wiem czy dziecko jest w kanale czy jeszcze nie,
za kazdym razem jak wstaje z lozka to patrze czy nie jest mokre
tez mi sie wiecej jakis uplawow zrobilo, czasami poleci, potem jest spokoj
chyba normalne juz w tym okresie ciazy
brzuch tez twardnieje, taki sie robi jakbym balona polknela
ide sniadaniowac bo dopiero przy kawie siedze
hej
Ledwo mówie mam tak zjechane gardło. Dobrze, że na forum się piszebo gdybym miała głosu używać to cienko by było. Ostatnio kilka nocy przespałam bez siusiu a dzisiaj mnie ból gardła obudził
.
Pogoda taka ładna miałam nadzieję, ze jeszcze z młodą kilka razy na spacerek pójdę a tu dupa blada.

Jak pielęgnować gojący się pępuszek noworodka? - BabyBoom taka ciekawostka o pielęgnacji pępuszka, oczywiście artykuł sponsorowany ;-).
Ja się do takich właśnie zasad stosowałam, poza jedną moczyłam pępuszek przy kąpieli![]()
Cześć,
mnie non stop już brzuch twardnieje, dziś nie miałam siły wstać z łóżka, przekręcić jest mi ciężko :-( teraz jeszcze jakieś skurcze mnie męczą.. dziś 24.09 czyli ponoć mój termin porodu z USG ale się nie nastawiam..
idę posprzątam trochę..
mnie też się śnią głupoty..
kurcze to malo ci zostaloa noz urodzisz w terminie ??
![]()
nam położna mówiła że to są stare wytyczne, teraz ponoć już sa nowe które dopiero dotarły do PL.Jak pielęgnować gojący się pępuszek noworodka? - BabyBoom taka ciekawostka o pielęgnacji pępuszka, oczywiście artykuł sponsorowany ;-).
Ja się do takich właśnie zasad stosowałam, poza jedną moczyłam pępuszek przy kąpieli![]()