Ivi1
Fanka BB :)
Mowilam ze jak minie 40 tydzien na suwaczku to pokaze ze juz urodzilas :-) Malutka masz czas do polnocyto tez jakis objaw porodu... moze wreszcie Maly skonczy sie bawic
dzis to Ty konczysz 40 tc. wg suwaczka... juz czas !

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mowilam ze jak minie 40 tydzien na suwaczku to pokaze ze juz urodzilas :-) Malutka masz czas do polnocyto tez jakis objaw porodu... moze wreszcie Maly skonczy sie bawic
dzis to Ty konczysz 40 tc. wg suwaczka... juz czas !

Mam nadzieję ,że nie przejdzie i się w końcu rozbuja 

Laski ratujcie nie wiem co jest ale tak katar mnie złapał że ledwo dysze, baby z apteki nic nie chciały dać oprocz maści majerankowej , robie sobie jakiś napar z rumianku ale czuję się jeszcze gorzej .... a same mądre głowy mówią że nie mogę być przezębiona - tak jakbym chciała być chora![]()
No żeby jeszcze choć te skurcze były regularneTylko skąd ta krew? w żadnej ciąży tego nie miałam ,jak znowu wszystko ustąpi to normalnie chyba zwariuję
![]()
No to Tobie moja droga zostalo 5 dni i ani minuty dluzej :-)Ivi mam nadzieje ze u mnie tez sie to sprawdzi
Nie mam juz sily na nic tylko siedzenieprobuje dzis posprzatac i co 10 min musze siadac na chwilke...
znowu