Klementinka
Fanka BB :)
moj maluch 4 tygodnie przed termnem wazyl 3300, podobno 10% moze byc bledu co nie zmienia faktu ze bede walczyc o usg przed porodem, jak bedzie 4 kg to chce cesarke, inaczej nie urodze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
asionek urodzila - ale fajnie! wlasnie sobie obejrzalam fotki na fb
wczoraj jakis dziwny dzien mialam, zaczelam od totalnego energii, potem nagle mnie wzielo na porzadki w ogrodfzie - wyrywalam i scinalam wyrosniete i uschniete badyle(kwiatki i chaszcze), potem padlam, jakies nerwa dostalam ,a potem nagle pojechalismy do ikea , a po sklepei to juz maraton od wejscia do wyjscia.. normlanie myslalam, ze na czworakach do domu itd w nocy mialam takie bolesci jakby okres stulecia mial nadejsc, ale chyba przeszlo , bo usnelam po jakims czasie. teraz znow detka i wszystko boli. mysle co by tu robic ,zeby dzien jakos zlecial..
a jak u was ????
Hej wiecie, że jeszcze nigdy o tak bladym świcie nie zaglądałam na BB. Mój debiut.
Jadę do doktorki na badanie. Poproszę żeby mi masaż zrobiła (szyjki oczywiście) ciekawe czy się zgodzi bo z nią to różnie może być.
Miłego dniapozytywnych rozpakowań.
Zrob jakas gimnastyke sobie albo bieganie po schodach![]()