reklama

Październik 2011

reklama
u mnie lekarz powiedział że jest 300g tolerancji błędu, tydzień temu Tosia ważyła 3400g. u mnie w szpitalu jak dziecko ma przewidywaną wagę powyżej 4kg to robią cesarkę z automatu

no ale wiecie one tutaj na oko wszytsko mierza, ja ostatnie usg mialam w 20 tyg
'dlatego mysle ze mlody musi byc spory skoro wysyla mnie na sprawdzenie
kurde pietra mam
bo tak jak mowiela u mojego r w rodzinie wszystkie dzieciaki powyzej 4kg i dlugasne byly

asionek urodzila - ale fajnie! wlasnie sobie obejrzalam fotki na fb :)

wczoraj jakis dziwny dzien mialam, zaczelam od totalnego braku energii, potem nagle mnie wzielo na porzadki w ogrodzie - wyrywalam i scinalam wyrosniete i uschniete badyle(kwiatki i chaszcze), potem padlam, jakiegos nerwa dostalam i chodzilam nabuzowana jak osa,wieczorem pojechalismy do ikea , a po sklepie to juz maraton od wejscia do wyjscia.. normalnie myslalam, ze na czworakach do domu bede wchodzic - taki bol wszystkiego co tylko mozliwe.. w nocy mialam takie bolesci jakby okres stulecia mial nadejsc, ale chyba przeszlo , bo usnelam po jakims czasie. teraz znow detka i wszystko boli. mysle co by tu robic ,zeby dzien jakos zlecial..

a jak u was ????

Ostatnia edycja:
Hej wiecie, że jeszcze nigdy o tak bladym świcie nie zaglądałam na BB. Mój debiut.
Jadę do doktorki na badanie. Poproszę żeby mi masaż zrobiła (szyjki oczywiście) ciekawe czy się zgodzi bo z nią to różnie może być.
Miłego dnia :) pozytywnych rozpakowań.

asionek urodzila - ale fajnie! wlasnie sobie obejrzalam fotki na fb :)

wczoraj jakis dziwny dzien mialam, zaczelam od totalnego energii, potem nagle mnie wzielo na porzadki w ogrodfzie - wyrywalam i scinalam wyrosniete i uschniete badyle(kwiatki i chaszcze), potem padlam, jakies nerwa dostalam ,a potem nagle pojechalismy do ikea , a po sklepei to juz maraton od wejscia do wyjscia.. normlanie myslalam, ze na czworakach do domu itd w nocy mialam takie bolesci jakby okres stulecia mial nadejsc, ale chyba przeszlo , bo usnelam po jakims czasie. teraz znow detka i wszystko boli. mysle co by tu robic ,zeby dzien jakos zlecial..

a jak u was ????

To moze cosik sie u ciebie zaczyna dziac? Zrob jakas gimnastyke sobie albo bieganie po schodach ;-)

Hej wiecie, że jeszcze nigdy o tak bladym świcie nie zaglądałam na BB. Mój debiut.
Jadę do doktorki na badanie. Poproszę żeby mi masaż zrobiła (szyjki oczywiście) ciekawe czy się zgodzi bo z nią to różnie może być.
Miłego dnia :) pozytywnych rozpakowań.

To powodzenia!

Ja dzis popoludniu tez do lekarza ruszam, ciekawa jestem bardzo jaki dzidziuch jest duzy i jak moja szyjka. Mogloby sie cos powoli zmieniac w kierunku porodu...

reklama
gosiane
Zrob jakas gimnastyke sobie albo bieganie po schodach
wink2.gif

nie mma schodow tutaj..moze chociaz przysiady sprobuje,ale bol mnie do tego zniecheca :/

tak jak Ty i wszystkie nierozpakowane , zycze sobie,zeby to bylo "juz" :-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry