Kingolinka
Fanka BB :)
sivi <przytul> :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Takze wyzalaj sie ile chcesz bo pewnie sporo z nas przechodzi przez to samo
spać nie można, siły nie ma i im bliżej tym bardziej sie boję wszystkiego i kto zadzwoni to bedzie dobrze nie bój sie a ty co odwrotnie dostajesz schizę zamiast zadzwonić pogadać o czymś lużnym to każdy lubi tak kopać leżącego :-( nie wiem już tez sie i wściekam i wszystko na raz
gadać już sie nie chce a jedyne co mnie boli to pięty 
a skad te filmiki? ma moze ktoras z was pod reka linka?
atram nie martw sie slonko.... wymacywaniem reka to sie mozna sporo pomylic... fajnie ze masz to USG bo mysle ze nie kazda polozna by cie tu skierowala, jutro bedziesz wiecej wiedziec. A pytalas co jesli maly jest duzym dzieckiem?
monika ty odpoczywaj kobietona porod sie sily przydadza
jagmar powodzenia na wizycie
Moj termin jest na dzis i co? I nic.... nawet 1 glupiego skurczu nie ma![]()
a jakby Ci sie 1 listopada zdarzyło urodzić, to będzie moj prezent urodzinowy(chociaż data skopana bo obchodzić urodziny na cmentarzu całer życie to wierz mi- żadn przyjemność).
herbata
5 kg dziecko to przecież jak tortura... bez przesadyzmu! co za bydlaki eeeejjjj
też chcesz sobie pobuczeć :-)?
One Born Every Minute - 4oD - Channel 4
Dzięki za miłe słowa, to nie tylko ja w dołku...najbardziej mnie wkurzają teksty typu "co się martwisz, przecież urodzisz"...jaaasssne, łatwo się mówi jak się nie ma problemów ze spaniem, jak cię nic nie boli i jesteś pod stałą opieką lekarską i wszystko wiesz na bierząco! tak to i ja mogłabym mówić!
o dziewuszki, to zakładamy klub przeterminowanych :-)
i zamiast sie pocieszyć czy jak to jeszcze pogłebiają w tobie lek przed porodem i żeby wszystko poszło dobrze