Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak już będzie maluszek to będziecie wspominać z uśmiechem brzuszek. Ja mam smyka 12dni i nadal nie mogę uwierzyć 

jesteśmy zdrowi jak ryba, to chrząkanie to normalka.. dostalismy skierowanie do ortopedy na badanie bioderek i receptę na infanrix szczepionke 6w1 ale nie stać nas na nią :-( a dziadki też nie przysponsorzą
aha i siły mieć będziesz, nie da się nie urodzić ;-)

A listopadówki mają już 2 maluszki! Ja pierdziele...a ja w wiecznej ciąży dalej...aż mi wstyd
ty masz jakies objawy a ja sie narobiłam, męża wymęczyłam jeszcze zapałek nie zbierałam i jedyne co mnie boli to pięty 
szybko ta wizyta u lekarza, mi pediatra kazała przyjść jak dziecko będzie miało miesiącCześć dziewczyny,
widzę że nastroje nadal depresyjne.. już niedługo bedzie po, zobaczycie jak szybko czas zlecijak już będzie maluszek to będziecie wspominać z uśmiechem brzuszek. Ja mam smyka 12dni i nadal nie mogę uwierzyć
a my byliśmy dziś na wizycie u pediatry, ważymy 4180g!jesteśmy zdrowi jak ryba, to chrząkanie to normalka.. dostalismy skierowanie do ortopedy na badanie bioderek i receptę na infanrix szczepionke 6w1 ale nie stać nas na nią :-( a dziadki też nie przysponsorzą
Ewa moje życie też o 360stopni sie zmieniło ale wies mi instynkt działa niezawodnie.. ja w moment przyzwyczaiłam sie do nowej sytuacji może dlatego że mąż mi pomaga.. też miewam myśli co jak on pójdzie do pracy, czy poradze sobie sama?? ale zawierzam instynktowi że mnie poprowadzi ;-)
atram bidulko, wiem co czujesz, mnie też męczyły skurcze a nic się nie działo.. na pocieszenie i powiem że wreeeeszcie się rozkręciło także ty już na wylocieaha i siły mieć będziesz, nie da się nie urodzić ;-)
sivi trzymam kciuki żeby cię wzięło z nienacka![]()
A listopadówki mają już 2 maluszki! Ja pierdziele...a ja w wiecznej ciąży dalej...aż mi wstyd