mileczka89
Mamita małego Mareczka
Właśnie wróciłam ze spacerku. Dwa kilometry zrobiłam z psem i mężęm, ale oprócz parcia na doł i kłucia w podbrzuszu mocnego nic więcej sie nie dzieje :-(
No ja jeszcze niestety z brzuszyskiem
A byłam przekonana, że jeszcze końcem września urodze... To mi nie poszło
Co do bólu to ja mam od 4 dni codziennie ból okresowy, ale nie są to skurcze, tylko ból stały... Więc jak mi ktoś mówi, że pierwsze skurcze porodowe są takie jak skurcze okresowe to uprzejmie dziękuje i informuje, że nic mi to nie mówi. Przy miesiączkach też mnie brzuch bolał stale, nie odczuwałam skurczy
To jak u nas kochana! Uszy do góry! Może Cię weźmie znienacka
Ja miałam całą ciążę białkowstręt
A teraz po prostu rzucam sie na mięso i mleko spijam hektolitrami. Co dla mojego przypadku jest dość nietypowe 
Witam,
Atram Ty jeszcze z brzuszkiem,Mileczka Ty tak samo???No to macie uparciuchy nie ma co...
Idę się Was zapytać po pomimo,że to nie pierwszy mój poród po prostu jestem głupia.Wczoraj w nocy obudził mnie ból brzucha jak na okres,raz był silniejszy,raz słabszy ,nie skórcze tylko jednolity ból podbrzusza jak przy okresie.Zero czopu,twardnienia brzucha nic.I nie wiem.Mam dzisiaj Usg w szpitalu na 11 rano,ale co,oni i tak mi nic nie powiedzą.Jak myślicie co to mogło być?
No ja jeszcze niestety z brzuszyskiem
Co do bólu to ja mam od 4 dni codziennie ból okresowy, ale nie są to skurcze, tylko ból stały... Więc jak mi ktoś mówi, że pierwsze skurcze porodowe są takie jak skurcze okresowe to uprzejmie dziękuje i informuje, że nic mi to nie mówi. Przy miesiączkach też mnie brzuch bolał stale, nie odczuwałam skurczy
hej
nie rodze i sie nie zanosi...
nie mam weny, podlapalam dola...
To jak u nas kochana! Uszy do góry! Może Cię weźmie znienacka
a ja sie zabralam za pisanie, czas przynajmniej szybko zleci..
czy wam tez apetyt nie dopisuje?
Ja miałam całą ciążę białkowstręt
az się bałam co bd. dalej ale to woda się zebrała. Po tych dwuch mc. nerki zaczeły normalnie funkcjonować i przez reszte miesięcy do teraz +12 czyli razem +25 i dobiło mi do 95kg.
ale wyniki moczu teraz bardzo dobre jak nigdy
podobno nerki zregenerowały się przez ciąże więc mam nadzieje ,ze po porodzie nadal będą dobrze funkcjonować i szybko zgubie te kg....
A w nocy mialam durny sen - snilo mi sie ze leze w szpitalu z rozkraczonymi nogami i rodze. Pre i pre a tu du..pa, mala nie wychodzi, wiec sie wkurzylam, wstalam z tego fotela, opuscilam kiece na pupe i poszlam do domu z fochem