Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj wierzę, aż wstyd, że ja się użalam mając termin na "za ponad tydzień" kiedy niektóre z Was już dawno są po i na pewno jest Wam dużo, dużo ciężej i psychicznie i fizycznie. Mała niemoc mnie po porstu dopadła, ale już przywołuję samą siebie do porządku!madzilka - uwierz,ze po 40 tyg to dopiero wkurzajace sa takie tel.... ae nie zycze Ci tego tylko porodu na dniach :-)
Cześć dziewczynki... Po 13 godzinach skurczy osiągnęłam etap co 2 minuty, trwające minutę...Niestety nic to nie dało, szyjka długa, twarda, za chiny nie chce pójśc do przodu, muszą być mocniejsze, a ja już po tej oxytocynie sie po ścianach osuwałam.... Dwa dni bez snu, 13 godzin na czczo , 13 godzin ogromnych męczarni i co...? Jestem w domuPo prostu zamiast ciąć, wysłali nas do domu.... A ja nadal odczuwam oxytocyne w organizmie, łaże po ścianach... Teraz chce sie troszke położyć. Jestem w rozsypce,ubeczana i wymordowana:-( Trzymam kciuki za reszte dziewcząt, które miały sie dziś rozpakować &&& I dziękuje za kciuki za mnie!
![]()
oby poszło szybko i sprawnie!!
No wlasnie mi moja lekarka tez powiedziala, ze dziecko jest tak duze, ze jej wyglada na to, ze moze wyjsc wczesniej, a to bylo prawie 2 tygodnie temu. Mogla sie poraz kolejny zamknac a nie robic mi nadzieje i jeszcze mnie straszyc wielkim dzieckiem...wstyd?no co ty madzilka! ja juz taka podminowana od 38 tyg chodze, odkad mi lekarz zapowiedzial,ze urodze na dniach, heheh i kto jak kto, ale my tu sie najlepiej rozumiemy w takiej sytuacji.. :-)