Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

od rana paczki siedzą w magazynie u nich 
jak tak mozna meczyc ?? nie no slow brak monika wyslalm Ci juz
Asionek i elifit,Wam tez,na maile z FB ,wiec o ile macie tam aktualne,to powinno dojsc
kurcze,a ja malutkiej paznokietki obcinalam,i cos mi sie wyrwala jakos i jej zacielam skorkebiedna,az sie poplakala,a ja o malo razem z nia nie ryczalam z poczucia winy,ze przeze mnie placze....
a mój mały usnął na brzuchu i co teraz?jak go przekręcę to go obudzę a tego nie chcemy
edit:
przekręciłam, zaczął kwękać.. coś mu siedzi na żołądku.. przekręciłam spowrotem na brzuch i śpi![]()
kurde miała mi przyjść kurierem komoda na ubrania małej i kij, widzę DPD jest kijową firmąod rana paczki siedzą w magazynie u nich
![]()

A Twoj synus tez dzielny chlopak ze sie tak mamusia dzieli z siostra, a ze czasem chce Cie miec tylko dla siebie to zrozumialeA ja dziewczeta mam pytane: Czy smoczek to dobra decyzja??? My wczoraj dalismy małemu bo normalnie taki nerwus z niego ze ho ho. Poki co odroznia piers od smoczka, nie grymasi jak mu podaje
no hej,
widzę że nie ja sama z problemami z brzuszkiem i spaniem, uff chyba założę wątek "Sen naszych maluszków" albo proszę modów naszych szanownych o założenie ;-) bo mój mały przeszedł samego siebie, od godz 19.30 do 2 w nocy nie chciał spać! Po kąpieli nie chciał, po cycu nie chciał, usypiał za to na rękach ale zaraz jak go położyliśmy do łóżka, ba! naszego chociażby łóżka to oczy otwierał i yghy yhy stękał. Nic go nie bolało bo chodziło mu o lulanieno a dziś oczywiście o 10 pobudka i dopiero teraz usnął po cycu ehhh ja wiem że to się unormuje ale jesteśmy z mężem mega niewyspani a tu jeszcze nie ma kto pomóc. Teściowa przychodzi ale mało. Małż się denerwuje a ja na niego i dzś nie wytrzymałam i się popłakałam i kazałam mu iść do pracy odpocząć :-(
,aż wstyd stara i głupia,do tego po dwóch porodach tak sie dałam nabrać.
,ale dziwne to prawda??