Mariolciaa
Fanka BB :)
witam, cały weekend mnie nie było. widzę Herbatka że już po, :-)
ja jeszcze przed, ale już się doczekać nie mogę
ja jeszcze przed, ale już się doczekać nie mogę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Tak to Puella bo do mnie też pisałaAsionek mam nadzieje, że maleństwu szybciej przejdą problemy z brzuszkiem, bo do 3 miesiąca jeszcze daleko :/
A kurier dziś przytaszczył komodę, na szczęście nie było mnie w domu i odebrał sąsiad, więc musiał wnieść na pierwsze piętro
monysia współczuję pielgrzymek, szczerze ja bym nie zrobiła kolacji, bo w końcu zawsze można sie wymigać, ze masz kup[ę roboty przy dziecku
Puella chyba do mnie napisała, piszę chyba bo podałam jej mój nr, ale ona mi swojego nie napisal, więc tylko się domyślamurodziła dzisiaj dziewczynkę o 10:09 - 3340g i 54cm
Mileczka na reszcie masz swoje dzieciątkotaki malutki a tyle musiałaś sie nacierpieć, ale najważniejsze, ze jest wszystko oki
Herbata w sumie myślę, ze dobrze, ze spróbowali pomóc maleństwu wyjść z próżniociągiem, ale co przeżyłaś to tylko ty wiesz
agnus trzymam kciuki za cc
Ale ja dopiero do domu ze spacerku wróciłam 
monysia współczuję pielgrzymek, szczerze ja bym nie zrobiła kolacji, bo w końcu zawsze można sie wymigać, ze masz kup[ę roboty przy dziecku

Monysia co do pępka to mojej Hani juz odpadł. W szpitalu kazali mi pielęgnowac na sucho, ale cos tam sie ropiało. Połozna środowiskowa powiedziała,że mam spirytus zatosowac i robić nim przy każdej zmianie pieluchy. No i wtedy dopiero błyskawicznie się ususzyl i odpadł. Spirytus robiła w proporcji 2 miary spirytusu do 1 miary wody przegotowanej.
Co do witaminek, to przez 2 miesiące witamina K a do 2 roku życia witamina D. Przy czym gdybym przestala karmić piersią to mam natychmiast odstawic witaminkę K.
Mileczka89 tuli już Mareczka
Poród siłami natury zakończył się dziś o 11.45, 2800g i 54 cm. 10 pkt apgar.
Gratulujemy![]()

monysia, pozno ta kupa....mi po cc po 1.porodzie dali czopki,ze w razie gdybym nie zrobila kupska do 3.dnia to mialam sobie zapodac...teraz zrobilam juz 2.dnia,ale do tej pory mnie boli jak musze :/
powiem Ci,ze im dluzej nie robisz,tym trudniej,dobrze chyba cos wziac,co zmiekczy kupe,zeby latwiej poszla(sorki za doslownosc :-)),mi latwiej jak zjm sobie jablko i popije woda![]()