Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny wyczułam sobie guza w piersi pod prysznicem, to pewnie zatkany kanalik mlekowy, kurde boli jak dotykam jak cholera. Jak sie tego pozbyć? Masować? Ale jak? Jakieś okłady? Jakie? Może któras tak miała i podzieli się wiedzą ..

zadzwoniłam do poradni laktacyjnej i mi babka zabroniła masować ( choc ja sobie wczesniej na sucho pomasowalam i bol jak cholera). Powiedziała,że tylko krzywde sobie zrobie. Mam robic ciepłe okłady, ściagac laktatorem i dopiero dac cyca, a potem zimne oklady. Tylko jak malej podac to mleko ściągnięte? Ja nie chce butelką
nie dawaj ściągniętego pokarmu, po prostu ściągnij trochę i żeby pierś zmiękła i przystaw dziecko do cycazadzwoniłam do poradni laktacyjnej i mi babka zabroniła masować ( choc ja sobie wczesniej na sucho pomasowalam i bol jak cholera). Powiedziała,że tylko krzywde sobie zrobie. Mam robic ciepłe okłady, ściagac laktatorem i dopiero dac cyca, a potem zimne oklady. Tylko jak malej podac to mleko ściągnięte? Ja nie chce butelką
ja nie wiem czy u mnie opuchlizna zeszła ale mam wrażenie że całe moje ciało to taki flak, nawet mam wrażenie że na nogach nawet skóra mi wisi
co do pocenia to ja nie jestem jakaś mokra i spocona, ale cały czas śmierdzę potemi nawet kilka kąpieli w ciągu dnia nie pomaga.
a u mnie dzisiaj płacz (mój)od rana bo mała zaczęła kaszleći nie wiadomo co z takim małym dzieckiem robić, żaden lekarz na wizytę nie chce do domu przyjechać a do przychodni odradzają przyjście bo jest
dużo chorych dzieci.
po 15 przyjdzie położna zobaczymy co ona powie
a na jutro umówiliśmy się do lekarza tylko w innym mieście
aby było dobrze
i dodatkowo mój mąż jest przeziębiony i antybiotyk dostałmasakra jakaś, jestem dzisiaj załamana
Dziewczyny wyczułam sobie guza w piersi pod prysznicem, to pewnie zatkany kanalik mlekowy, kurde boli jak dotykam jak cholera. Jak sie tego pozbyć? Masować? Ale jak? Jakieś okłady? Jakie? Może któras tak miała i podzieli się wiedzą ..
asionek współczuję problemów z brzuszkiem. Nam po boboticu przeszło, dajemy profilaktycznie
mały szalał jak zwykle rano, od 5 do 7 wariował.. a mnie gardło boli i katar się przyplątał(
a jutro kończy tydzień i też ja w szoku czy to idzie tyle zjeść ale zjadła i śpi a to przez to ze cały dzień na cycu i co ją wziełam to ona usypiała to ja odkładałam ona sie wybudzała i tak w koło
nikt nie powiedział że bedzie lekko 

a nie w klapkach