Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no niestety bez nakładek nie dam rady, bo mała tak zaciska dziąsła na moich wklęsłych brodawkach, że szok
co do guzków w piersi, mi też się pojawiają, jak mała nie opróżni znacznie piersi, a u nas z tym ciężko bo mała z każdym karmieniem walczy nie o sutek tylko o butelkę niestety, poza tym pokarm jest ale jak odciągnęłam to było go chyba z 30ml, a mała je już 40ml więc albo muszę ją dokarmiać, albo budzi się co 1,5 godziny i przy kolejnym karmieniu już cyca nie chce :/
a z bioderkami musimy iść do ortopedy, bo mamy takie zalecenie poszpitalne
Ati moja mała też robi rzadkie kupki, więc myślę, że jest wszystko ok
sorki, ze wszystkiego nie nadrobię ale czasu brak![]()

A jak taka plesniawka się objawia u dziecka? Moja Hania ma biały nalot na języku ale mi sie wydaje,że to od mleczka i tyle. Grzybicy brodawek żadnej nie mam. Czy u Was tez dzieci mają języczek bialy?

Niestety problem kolkowy cały czas trwa mimo espumisanu, zaczyna się na wieczór i kończy ok 1-2 w nocy, potem jedna pobudka w nocy na cyca i druga nad ranem... Ale u nas to raczej przez to ,że mały jest strasznie łapczywy i nałyka się powietrza... Pokarm staram się odciągać aby podawać z butelki anty kolkowej, czasem ściągnę z jednej piersi 120ml czasem 120ml z dwóch, a czasem bywa i tak (gdy mały wisi mi na cycku cały dzień),że z dwóch ściągnę 40ml i wtedy idzie w ruch bebilon bo mały jest głodny, a wyciąga 120ml z czego pewno ze 20ml oddaje bo ulewa i za chwilkę znowu cyc bo przecież trzeba nadrobić to co się oddało