Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja bym się chyba stopiła!!!!a my już nawet w rożku małej spać nie kładziemy bo budzi się i jest spocona, plecki włoski i szyjka mokre, więc kładziemy ją pod kołderkąhej
u nas nocka taka sobie maly ma problem z gazami :/ kupki ida teraz , ale gazy srednio i sie meczy
teraz niby spi , bo przez sen steka , prezy sie poplakuje
Asia chyba tylko raz mozna glos oddac ??
kurcze moj by zamarzl przy takiej temp. przy kapielion zmarzluch okropny jest i sie trzesie strasznie jak go nie dogrzewam grzejniczkiem ...
I wogóle to pluje sobie w brode- wiem ze to zabobon, ale mysle że to przez moje oparzenia. Tuż przed porodem jakieś 2-3 tyg. oparzyłam sie 2 razy w jeden dzień, raz żelazkiem i potem prostownicą na rękach raz na jednej potem na drugiej. I mi sie wydaje że to od tego![]()
ważne że zdrowe i całe a plameczki na pewno znikną 

witam się i ja
nooooo dziewczynki doczekałam się mojej królewny...
i przez to nie miałam jak dotąd czasu nadrobić i nie wiem czy dam radę bo okazuje się że mam tyle na głowie...
moja dziewczyneczka jest ssakiem numer 1, w szpitalu położne mnie podziwiały bo potrafi doić 3h np...
oczywiście tylko cycek nic innego nie próbowałysmy jeszcze. Od wczoraj w domku jesteśmy i się klimatyzujemy.
jedyne co bardzo martwi to że urodziła się i ma rumień niestety więc musimy bardzo się pieścić, no i ma miękkie kości czaszki, a do tego 2 krwiaczki na powiekachpodobno do roku czasu ma się to wchłonąć ale martwie sie że nie wchłoną się... I wogóle to pluje sobie w brode- wiem ze to zabobon, ale mysle że to przez moje oparzenia. Tuż przed porodem jakieś 2-3 tyg. oparzyłam sie 2 razy w jeden dzień, raz żelazkiem i potem prostownicą na rękach raz na jednej potem na drugiej. I mi sie wydaje że to od tego
![]()

witam się i ja
nooooo dziewczynki doczekałam się mojej królewny...
i przez to nie miałam jak dotąd czasu nadrobić i nie wiem czy dam radę bo okazuje się że mam tyle na głowie...
moja dziewczyneczka jest ssakiem numer 1, w szpitalu położne mnie podziwiały bo potrafi doić 3h np...
oczywiście tylko cycek nic innego nie próbowałysmy jeszcze. Od wczoraj w domku jesteśmy i się klimatyzujemy.
jedyne co bardzo martwi to że urodziła się i ma rumień niestety więc musimy bardzo się pieścić, no i ma miękkie kości czaszki, a do tego 2 krwiaczki na powiekachpodobno do roku czasu ma się to wchłonąć ale martwie sie że nie wchłoną się... I wogóle to pluje sobie w brode- wiem ze to zabobon, ale mysle że to przez moje oparzenia. Tuż przed porodem jakieś 2-3 tyg. oparzyłam sie 2 razy w jeden dzień, raz żelazkiem i potem prostownicą na rękach raz na jednej potem na drugiej. I mi sie wydaje że to od tego
![]()

Wiekszych bzdur nie słyszałam!! Moja starsza miała małe, 1 między brwiami a drugi nad wargą i już po 2, czy 3 miesiącach zniknęły! te mocniejsze mają prawo się wchłaniać do 5 lat ale znikną na pewno!!!