Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mala walnela kupe po pachy po tym czopku i spi jak nalezy!
Dziewczyny polecacie jakies karuzele do łóżka z pozytywką???
Moja Hania dostała taką.
Karuzela Klasyczna :: TINY LOVE
Rzeczywiście ją uspokaja. Dzisiaj w nocy 2 razy przy niej usnęła, a raz to i ja przy niej, bo właczyłam jej i chcialam poczuwac czy zaśnie i obudziłam sie 1,5h później i spałysmy obydwie :-) Sprawdza sie równiez gdy jej włączam i przewijam ją, to mi tak nie marudzi.
ja myślałam o takiej Karuzela podróżna Mała Księżniczka :: TINY LOVE bo mało miejsca zajnuje, ale jeszcze się nie zdecydowałam
czary mary?
ja mam się zgłosić na wizytę 6 tyg po porodzie czyli po zakończeniu połogu![]()
Asionek to Cie musiał gin zaskoczyć :-) a miesiąc to nie za wczesnie na sex? Ja myslałam ze 6 tyg to minimalne minimum![]()

hello !
dziewczyny kochane, która używa pampków dada z biedrony? nie mają dzieciaki odparzeń? moja mała ma zaczerwienioną pupkę, a sudocrem jeszcze "pomógł" i teraz to już przegięcie, nigdy juz tego g*** nie użyje... zaczynam myśleć czy to nie od pampków??
) na zmianę z babydream z rossmanna z których jestem zadowolona.
.
za zadne skarby sie chciala dac sie polozyc spac, krzyczala jakby ja kto ze skory obdzieral...ale po jakichs 4o minutach moze w koncu udalo sie ja udobruhac cycem i dala sie polozyc i zasnela
U nas zdecydowanie pomaga Tormentiol- ale stosuje go tylko wtedy jak jest odparzenie!! A tak to stosuje na zmiane rozne kremy, a na odparzenia nie ma rady według mnie od pieluch sie one robia chociaz ja czasem co chwile zmieniam jak uslysze pierdniecie
Nie mniej jednak nie mam sił na pranie terowych wiec wybieram gorsze zło