Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

pani dr spytala sie czy wszystko dobrze i zmierzyla mi cisnienie
tadam, koniec wizyty 
Nawet nie mówcie o pierwszym razie bo ja tego sobie nawet nie wyobrażam. I mam zamiar czekać do tych przepisowych 6 tygodni i koniec, zwłaszcza że blizna mnie jeszcze boli.
A u nas pochorowały się dzieciaczki. Nas bokiem wzięło, ale starsza zasmarkana i zakaszlana zaraziła malutka. Zakatarzone biedactwo, charczy i kicha, aż się boję co to będzie jak katar się w gęsty zamieni. A jak leczyć takie maleństwo z przeziębienia?!
Laski a wy miałyście jakieś wizyty kontrolne u pediatry bo tak czytam to forumi zgłupiałam?? U mnie tylko pediatra był w domu i kazał się na szczepionki zgłosic teraz...
mnie też blizna jeszcze czasami boli i się zastanawiam czy szwy wewnętrzne już się rozpuściły? ponoć to trwa do 3 miesięcy więc nie wiem czy przed upływem tego czasu zdecyduje się na seks, boje się. Zresztą wciąż się boję podczas korzystania z toalety a co tu dopiero mówić o seksie
my chyba właśnie przechodzimy kryzys 3 tyg. Mała znacznie częściej na cycu wisi i zdarza się że 1 karmienie to 4 cyce. Mnie brodawki na nowo zaczęły boleć od tego ssania. A w nocy to myślałam że już nie dam rady, co chwilę płacz i cyc, aż w końcu nad ranem usnęła w naszym łóżku
nie wiem co jest grane ?Cześć dziewczyny,
ja mam załamkę małą i to jeszcze w moje urodziny :--
-
-
-( mały chyba źle chwyta pierś i od 3 dni mam kłucia po karmieniu, ból straszny. Wszystko byłoby dobrze gdyby nie to że nie otwiera szeroko ust, nie wiem co się stało, było dobrze.. smoczka odstawiliśmy bo może to przez smoka.. pokarm mam ale słyszałam że to może skutkować zanikiem bo nie opróżnia piersi
![]()
druga opcja to pleśniawka ale nie wiem czy to taki ból i nie widzę zadnych białych plam w buzi małego.
dobrze ze nie tylko ja to przechodze i ze jestesmy razem dzis beczałam juz z milion razyyyy.
Śpi po 15-30 minut i płacz. Ja dzisiaj bułke zjadłam o 15, i wreszcie na spacer wyszłam z nią gdy byla przerwa od kup i płaczu. No i potem zjadłam dopiero coś o 18:30 bo mala miala 15 minut przerwy w marudzeniu. Normalnie nie wiem o co jej chodzi.