Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Hello,hello mamuśki!!
Boże,nie mam na nic czasu,tak rozpieściłam "Kropka",że teraz cały czas na rękach.Jak już smacznie zaśnie,ja pomalutku,delikatnie włożę go go łóżeczka lub huśtawki za 2 min budzi się z krzykiem,a na rękach śpi jak ciapek.
Dziewczynki,czy wasze "kropeczki" też mają problem ze zrobieniem kupci? Gabiś robi kupę tylko z moją pomocą inaczej jęczy stęka robi się czerwony,w brzuszku mu burczy,przelewa się,a kupki nie ma.
Największe stękanie przypada na 5 rano i tak codziennie.Już nie pamiętam kiedy sam się wypróżnił...Już od tego stękania tak zachrypł,że skrzeczy jak papuga.
Hejka
my nosimy 62 ale już na 68 idziemy bo małe co poniektóre śpiochy są.
pieluszki rozmiar 3 już od dawna. Ważymy 6 kg
wczoraj mój mały nie chciał spać, na rękach go nosiłam do 2.00 w nocy i jak padł tak spał do 7.00! 5h REKORD alsolutny!!!!! Oby więcej takich
asionek miłego urlopu,
nie nadrobię niestety ;(
J
Coś tej naszej się poprzestawiało, zasypia koło 1 i o 3 już chce jeść i tak, co 2, 3 godziny!! wcześniej w nocy spała nawet po 6 godzin, człowiek zamroczony teraz chodzi...
kochana wiem o czym mówisz ja już nie wiem jak jej pomóc na te stękania i u mnie 5 rano tak samo jak u ciebie godzina "W" i idzie termometr w ruch musze kupić jakieś czopki normalnie teraz i jej wkładac rano wogóle odstawilam wszystkie leki itd i herbatki laktacyjne i dupa blada było dobrze przez pare dni teraz znów nawrót wszystkiego zaczełam jej podawac znów ten syrop debritat i tym razem zamierzam jej podać do końca butli i zobaczymy co bedzie nie wiem już moja to dziś stękała i prężyła się całą noc :-( 29.11 mam lekarza może coś jeszcze wymyśli nie wiem narazie czekam do 29.11 :-(
Wpadam na chwilke zeby sie pochwalic ze moja mala spala w nocy :-) juz 2 noce pod rzad! tak okolo 4-5 godzin ale dla nas to ogromna poprawa bo np 3 dni temu od 8 wieczorem do 8 rano spala tylko 2,5 godziny, a ja czulam sie i wyg;ada;am jak zombie.
Jak juz sie pochwalilam to pewnie dzis w nocy nie bedzie spac
My mamy pieluszki 3 (choc 2 tez jeszcze mogly by byc) a ubranka 62, a wazy juz pewnie prawie 6 kilo -w srode bedziemy wazyc i mierzyc wiec bede wiedziala dokladnie, wiec ciezko mi sie ja nosi (zwlaszcza jak trzeba nosic godzinami). Zreszta przy okapie w kuchni to juz mam specjalne siedzenie, a kilka dni temu chcialam tam materac rozkldadac i sie kimnac w kuchni choc na troche, bo okap u nas dziala najlepiej na zasypianie i jazda samochodem.
Pozatym rozgadala sie ze hej, ma chyba z 4-5 roznych dziwekow i sporo opowiada :-)
Jak mi sie uda to planuje dzis poszukac jakis prezentow na Boze Narodzenie, nawet nie mysle sie na zakupy wybierac, wszystko zrobimy online.
I udalo mi sie kupic prezenty dla moich rodzicow i rodzenstwa :-) najszybsze zakupy na swieciejeszcze tylko maz mi zostal i jego rodzina.... ale im to zawsze mozna alkohol kupic i po sprawie
![]()
hej
u nas chyba zaczęły się kolki
mała już drugą noc strasznie się darła od 22 do 2, i nic jej nie uspokajałoz tym że kupki robi normalne więc nie jestem pewna czy to kolki? może to ja coś zjadłam? nie mam pojęcia
Cześć kobietki. Ostatnio mnie tu mało, bo trafił mi się egzemplarz mało śpiący i narękach noszący. Podczytuje was w miare nabierząco, bo nie mogę wytrzymać jak tu nie zajrze, bo mogę to robić w czasie noszenia albo karmienia, z pisaniem gorzej. Czasem próbuje coś skrobnąć, ale mała mi nie daje i tak kilka razy podchodze aż się wkurzam i rezygnuje.
Z kupkami też mam problem, bo jak były popuszczania naokrągło to teraz wcale nie robi kupki, tzn. ostatnio robiła 4 dni temu i do tej pory nic i też stęka często jak by chciała wycisnąć i nie wiem czy jej pomóc jakoś czy czekać. Mój starszy syn robił raz na tydzień i wiem że na piersi tak może być ale nie przypominam żeby tak stękał. W piątek idę na szczepienie to zapytam, może do tej pory coś zrobi, a jak nie to chyba z termometrem spróbuje.
U nas rozmiar62 już wchodzi, a 56 muszę powoli pochować, te najmniejsze muszę zostawić, bo za pare lat córunia będzie lale ubierać(mam nadzieje, że będzie się chciała bawić lalkami), pampki 3, choć mam jeszcze całe opakowanie dada 2 i muszę je wykorzystać, więc zmieniam co 2 godz. żeby szybko poszły bo już trochę przymaławe.
Zaczęłam myśleć już poważnie o chrzcinach, miałam problem z chrzesnym, ale mąz się zmobilizował, pojechał do kuzyna i poprosił. Nie wiem czy kuzyn zadowolony, ale trudno nie miaam wyboru, musze jakoś dziecko ochrzcić i chyba w drugi dzień świąt to będzie. Najbardziej mnie przeraża to gotowanie bo tu mogę liczyć tylko na siebie i męża na zmianę z opieką nad mała bo teściowa to dwie lewe ręce i zawsze jak są takie imprezy większe to ja z mężem sami sobie szykujemy i jest spoko tylko teraz jest dzidzia którą czeba ciągle nosić na rękach, no ale musimy jakoś dać radę. Będzie ok. 18 osób.
Asionek ale Ci fajnie jedziesz do Polski, szczęśliwej podróży i żeby malutki dobrze zniósł podróż.
Hej
My w tym roku robimy rewolucję prezentową i losujemy prezenty tak jak w szkole. Każdy wylosuje jedną osobę i tej osobie zrobi prezent za jakąś niewygórowaną kwotę(musimy ją jeszcze ustalić). Oczywiście w małżeństwach i w przypadku dzieci to nie obowiązuje ale to i tak ogranicza wydatki.
Kobiety wczorajsza noc to jakas masakra!! Mały poszedł spac o 0.00 i wstawał co godzine a to jesc a to kupa a to po portsu: wez mnie na rece!! I ne wiem czy to przez to ze nazarlam sie wczesniej faworkow czy po portsu taki mial kaprys. MOj syn ani razu jeszcze nie przespał np. 5 godzin- najdluzej to max 3 godzinki i jesc woła...