maggie9
Fanka BB :)
Jezu dziewczyny co za jazda
Dziecko mi sie całkiem zepsulo!!! Od 2 dni marudzenie polaczone z placzem wlasciwie caly dzien.
Wszystko łeeee
Brakuje mi juz cierpliwosci.
U nas dzis -10 stopni, ale bylam na spacerze, bo przynajmniej slonko swiecilo. Teraz mlody CHYBA usnal w hustawce, wiec choc chwila dla siebie. Juz mi pomyslow brakuje jak go zajac, zeby nie plakal, eh
Ale to chyba nie skok, bo jeszcze troche za wczesnie..nie wiem co jest.
Kasiadz, ja tez chce zeby moje dziecko tak spaloooooooooooo
Zazdroszcze!
Gratulacja dla zabkowych mam:-) Ciekawe kiedy u nas sie zeby pokaza.
Kuba poki co spi w rozko-kocyku;-) Kladziemy kocyk i zapinamy tylko na rzepa rozek, ale robi sie ciasny, wiec trzeba bedzie nad czyms nowym pomyslec.
A co do usypiania to u nas jest kapiel, pod koniec przy ubieraniu zawsze bunt, pozniej lozko (jeszcze spi w lozku), butla, muzyczka i po jakis 20 min zasypia.
Laski, a macie chwile i ochote na seks z Waszymi facetami?
Ja na teges szmeges w ogole nie mam weny i czasu...To sie kiedys zmieni? Bo poki co moje zycie seksualne strasznie kuleje
Nie mam jeszcze maty edukacyjnej, a jak pokazuje Kubie zabawke probuje wyciagac lapki, ale jeszcze nieporadnie. Wasze dzieciaki juz sie bawia na macie?
Jej cytryna, wspoczuje. Oby przeszlo malej szybko! Moze jak zacznie bardziej tresciwie jesc? Oby!

Dziecko mi sie całkiem zepsulo!!! Od 2 dni marudzenie polaczone z placzem wlasciwie caly dzien.
Wszystko łeeee
Brakuje mi juz cierpliwosci.U nas dzis -10 stopni, ale bylam na spacerze, bo przynajmniej slonko swiecilo. Teraz mlody CHYBA usnal w hustawce, wiec choc chwila dla siebie. Juz mi pomyslow brakuje jak go zajac, zeby nie plakal, eh
Ale to chyba nie skok, bo jeszcze troche za wczesnie..nie wiem co jest.Kasiadz, ja tez chce zeby moje dziecko tak spaloooooooooooo
Zazdroszcze!Gratulacja dla zabkowych mam:-) Ciekawe kiedy u nas sie zeby pokaza.
Kuba poki co spi w rozko-kocyku;-) Kladziemy kocyk i zapinamy tylko na rzepa rozek, ale robi sie ciasny, wiec trzeba bedzie nad czyms nowym pomyslec.
A co do usypiania to u nas jest kapiel, pod koniec przy ubieraniu zawsze bunt, pozniej lozko (jeszcze spi w lozku), butla, muzyczka i po jakis 20 min zasypia.
Laski, a macie chwile i ochote na seks z Waszymi facetami?
Ja na teges szmeges w ogole nie mam weny i czasu...To sie kiedys zmieni? Bo poki co moje zycie seksualne strasznie kuleje

Nie mam jeszcze maty edukacyjnej, a jak pokazuje Kubie zabawke probuje wyciagac lapki, ale jeszcze nieporadnie. Wasze dzieciaki juz sie bawia na macie?
Jej cytryna, wspoczuje. Oby przeszlo malej szybko! Moze jak zacznie bardziej tresciwie jesc? Oby!
Ostatnia edycja: