Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no właśnie dziewczyny jakie macie plany wakacyjne ??? szukam inspiracji za niewielką cenę![]()
z tego co znalazłam na stronie urzędu miasta to ma być lewy profil, wymiary 35x45 i tyle, zobaczymy jutro czy zostanie przyjęteHejo
Kasiadz fajnie wyszło.. nie ma żadnych szczególnych wymagań. jak zbliżenie odpowiednie, ilość tła itp? Też tak zrobię![]()
ja może do czech wyskoczę w jakiś weekenda po co wam te dowody tak w ogóle??
co do urlopu to w tym roku siedzimy w domu, zresztą w tamtym też siedzieliśmy:-(
byliśmy dzisiaj u innego lekarza i stwierdził u antosi obturacyjne zapalenie oskrzeli. AŻ płakać mi się chce...

z socjalki.

Kasiu idź do jeszcze jednego.. lepiej mieć trzy diagnozy niż jedną. Poczekaj aż inny lekarz potwierdzi. W każdym razie zdróweczka dla Antosi!!!!! &&&&&
my też byśmy nigdzie nie jechali tyle że dostaliśmy wczasy pod grusząz socjalki.
cześć wam
my też jedziemy na wakacje za kasę z gratyfikacji urlopowej, inaczej nie mielibyśmy za coa że gratyfikacja zależy od ilości osób, a jest nas już troje to mamy akurat na wczasy morskie.
kasia
i jak zdjęcie? pasiło im?
też myślę, że nie ma co jeszcze przeżywać, potwierdź u innego lekarza co i jak.
idę dziś z młodą do lekarza bo ma katar i to już z tydzień (nie wspomne że stary też ma i nie da sie go wygnac do lekarza, nawet argument zarażenia Emilki jest słaby...) w sumie nic dodatkowego prócz kataru nie zaobserwowałam i sądzę że to alergiczny albo na ząbki ( bo idzie nam drugi a i przy pierwszym miała). Ale wolę aby ją osłuchała.
Poza tym robie sobie małe menu- co robić w niedziele na obiad itp bo przyjeżdżają rodzice z siostrą i babcią, mam absolutorium i chciałabym jakiś dobry obiadk trzasnąćdo tego tort by sie przydał i marzy mi sie taki w kształcie biretu ale pewnie nie zrobią mi albo będzie majątek kosztował- a za duzo kasy nie mam...
Dzień dobry
Kasiadz zdrówka dla Antosii, lepiej dmuchać na zimne jak nie wierzysz tej diagnozie to się upewnij a rozumiem, ze twoja lekarka zapalenia oskrzeli nie zdiagnozowała? Tak to z tymi lekarzami, każdy inną diagnozę stawia.
do lekarza innego już szła nie będę bo teraz po lekach jest znaczna poprawakasiadz z tymi zdjęciami to niezły rejwach, czytam że wszystko zależy od dobrej woli urzędnika![]()