kasiadz
Fanka BB :)
nie mam zamiaru w pracy mówić przed 4 miesiącem, chociaż różnie bywa, ostatnio też nie miałam zamiaru ale do szpitala trafiłam i wyjścia nie było.Kasia toż to poczta pantoflowa
Kochana a jeśli chodzi o umowę do porodu czyli lutego masz automatycznie przedłużoną, potem macierzyńki od zus a potem bezrobotny przez pół roku. W sumie do końca 2013 jesteś urządzona.
swoją drogą w październiku będziesz w 4/5 miesiącu więc może nie będzie jeszcze widać? W każdym razie wstrzymaj sie do 12 tyg z tą rozmową
A tak z innej beczki to wczoraj cały dzień chodziłam i pytałam męża "kiedy robimy dzidziusia" ale jak przyszło co do czego to cykora złapałam ;p
no to do roboty, dobre winko, rozluźniona atmosfera i........
ja w pracy dopiero od 3 tygodniBisia, NabAwe hahahaprosze mnie tu nie namawiać, chociaż nie ukrywam że już bym chciała.. ale nawet 3 miesięcy w pracy nie jestem..
ochronę mam do marca więc zobaczę co dalej. Do października umowa, jeśli mi nie przedłużą to napewno zaczniemy starania wcześniej
Ewa a co 3 lata będziesz czekać! Im mniejsza różnica wieku tym lepiej
fajnie ze forum odżyło trochę, powinniśmy temat ciąż tylko na bb exclusive!![]()

Ewa ja tak długo też nie miałam zamiaru czekać, najdłużej do przyszłego roku, bo nie chciałam dużej różnicy
a mnie brzuchol boli i co chwilę latam do kibelka sprawdzić czy wszystko dobrze
miłej nocki życzę