Justyś1985
Fanka BB :)
To już niedługo;-) a ty będziesz rodziła sn? jeśli tak to mogę poradzić łykanie oleju z wiesiołka, powoduje że wszystko tam się ładnie rozszerza w środku i ułatwia poród, u mnie młody wyskoczył cały podczas jednego parcia, dobrze że zdążyli go złapać
Antosia to najchętniej nakarmiłaby Franka ciastkamia dzisiaj próbowała go poczęstować papryka
tuli go, całuje, czasami włoży palca do oka albo wytarmosi za ucho, zdarza się przyłożyć mu z dyńki czy próbować go podnieść.
Dzisiaj zaliczyliśmy pierwszy spacerek w pełnym składzie:-)
Fajnie macie wesoło Antosia co chwila pewnie coś nowego Frankowi sprezentuje haha
Hmmm z tym to ja też miałam problem niestety nie jestem w stanie Ci doradzić , sama biłam się z myślami co gdzie i jak ( też budowaliśmy domek) Mamy ciemne panele w kolorze orzecha i biało ekri mebelki , prócz stolika, i stołu w jadalni. Ale co do jasnych kafli hmm nie wiem wydaje mi się że wenge ale te są ciemne i cieżki w utrzymaniu.Dziewczyny a ja tak z innej beczki - może któraś ma zdolności dekoracyjne
Potrzebuje porady - mam takie kafle po całości w domu (na zdjęciu akurat salon)
Zobacz załącznik 544210
Kuchnia ma 8,7m2 i jest częściowo otwarta na salon. W salonie chciałam ciemne meble, ale co z kuchnią? Nie chce jej zaciemniać ciemnymi meblami, a białe raczej do tych kafli nie będą pasowały. Macie jakieś pomysły?
Zobacz załącznik 544221
zgadzam się z Anią- białe będą pasować, w ogóle jasne- klon/sosna, a czarnych w kuchnie nie rób bo będziesz przeklinać... ja mam i wiem że to był błąd. W ogóle czarne meble są modne, ale w utrzymaniu katastrofa, wszystkie brudy na nich widać, kurz przyciągają hehe masakra!
Ja mam czarne blaty w kuchni katastrofa c
Rysy i smugi wszystko normalnie cc
Trochę Wam zazroszcze tych pogaduszek o porodziekasiadz tak, chce sn. ale moja jest ulozona poprzecznie, wiec nie bede kombinowala z niczym. beda ja obracali w trakcie porodu, mam nadzieje ze sie uda

Uuuu kochana życzę zatem złotego strzału ;-)Hej.
Asik białe meble w kuchni miodzio.. Zrób blaty w kolorze kafli. A czemu ciemne fronty w salonie? My mamy ciemno jasne. System Tolado z Gerlico. Jesteśmy zadowoleni
Kasia śliczną masz rodzinkę. Zazdraszczammy od maja zaczynamy staranka.
Z tego co opisujesz i ja mogę sobie wyobrażam to będzie okiDzięki dziewczyny. Stanęło na blatach w kolorze jasnej czereśni, skrzynia ten sam kolor i jasnych frontach. Do salonu pójdzie stół w tym samym kolorze. Czekam na Panów od mebli co przyjadą zrobić pomiar i ponoć komputerowo projekt z kolorami - zobaczymy jak to będzie wyglądało. Pochwale się jak już go dostanę, narazie czekamy na informację kiedy będą mieli czas przyjechać.
Druga wersja do blat z konglomeratu (jasny) i fronty z kolorze jasnej czereśni. Taką b. jasną czereśnie mamy parapety. Ładnie wygląda. B. ciemnych mebli nie chce, myślałam w salonie o brązowych.
W weekend nie zaglądałam, bo mi ładowarka od laptopa padła, muszę rozglądnąć się za zamiennikiem.
Elifit - fajnie, że myślicie o drugim dzieciaczku. Nas na razie Filip skutecznie odstrasza od drugiego
Herbatka - może jeszcze się przekręci przed porodem - trzymam kciuki.
My też nosimy 86/92 i 21/22r bucików.
Powodzenia z robotnikami i zleceniobiorcami ;-) My na szczęście już mieszkamy ale cała budowa to była droga przez mękę 
asik czuje sie jak przecisnieta przez praske, boli mnie doslownie wszystko... wczoraj mialam regularne skucze przez 5 h, ale odeszly jak reka odjal okolo 23.00. jutro mam wizyte u poloznej, mam nadzieje ze dowiem sie ze glowka malej jest w odpowiednim miejscu...
Dużo wytrwałości Herbatka ;-)
glowka na dole! mozna rodzic! :-) wagowo okolo 3100
No to czekamy i trzymamy kciuki :-)
U Nas okey m jeste w domu wiec ja mam labę ;-)Mogę sobie do koleżanki wyskoczyć, poćwiczyć bez balastu haha i wogolę wywalić nogi na ławę i oglądać filmiki
Antek ma już prawie wszystkie zęby prócz 5teg wyszły mu w niecałe dwa miesiące. Było ciężko
A tak wogóle to ja chcę wiosny !!!!!!

a dzisiaj próbowała go poczęstować papryka
.