reklama

Październik 2011

Hej
Kasiadz fajnie z tą nianią, zawsze to lżej. Ja jestem z dwójka praktycznie bez żadnej pomocy i na łeb dostaje momentami:rofl2:

a co do przepukliny to moja ma od urodzenia- skłonności genetyczne

reklama
Hej Bisia - dzięki, chodziło mi o PIT 40A i rozliczenie internetu, nie wiedziałam które pole odnośnie podatku przenieść ale zadzwoniłam do US i o dziwo jakaś kompetentna Pani odebrała i mi wyjaśniła :)

Co tam u Ciebie słychać?

HEY ano nie ma sprawy, dziadkom się nudzi na emeryturze to zawsze chętni posłużyć wiedzą jakby co.
a ja żyję ale chyba mnie przesilenie dopadło bo na nic nie mam siły, w pracy roboty sporo a w domu to juz mi się nie chce nic pisać , poczytam tylko co napisałyście, na facebooka zerknę i tyle. Poza tym przy moim małym nic się nie da napisać dopiero jak zaśnie, bo się pcha od razu na kolana i za myszkę łapie.
ciepełka już chcę, dość już tego siedzenia w domu !

Prognozy są raczej dobre - w przyszłym tygodniu ma być do 20stopni. Wczoraj byłam z Filipem na placu zabaw w piaskownicy :) jako jedyni byliśmy :D
Znów jestem pokłócona z teściową więc ile mogę tyle siedzę poza domem.

hej
Asik u nas było parę dni względnych pogodowo to wykorzystałam na spacery z dzieciakami, a dzisiaj od rana lało. Teraz trochę się prze pogodziło i jak Maja wstanie to pójdę z nią na rundkę.
A o co znowu pożarłaś się z teściową?
Już bliżej niż dalej będziesz na swoim.

Kasiadz a ile kosztuje Was niania? tak dla ciekawości pytam:-)

Bisia ja przy swojej też nic nie mogę zrobić:tak:

No i właśnie u nas też na jutro znowu deszcz zapowiadają ale może tym razem się pomylili i nie będzie tak źle i da się spacerek zaliczyć.
Asik my jak ostatnio przechodziliśmy to na placu zabaw tylko błoto było ale może niedługo słonko trochę wysuszy ,trawa wyrośnie i będzie można poszaleć w piaskowicy i na zjeżdżalni :) A teściowej się nie daj, już niedługo będziecie na swoim to będzie mogła tylko w gości wpadać ;)

A my będziemy mieć w końcu na ten wiosenno- letni sezon wyremontowany taras (wcześniej było zabudowany po poprzednich właścicielach, w upał jak w szklarni było) i już marzę jak sobie posiedzę na leżaku w ciepłe wieczory jak małego położę ;O

reklama
witam się wiosennie - wreszcie!!!!

jak mija weekend?

u nas dosyć aktywnie! Emilka była wczoraj w klubie zabaw w swarzędzu a dzisiaj zaliczyła placyk zabaw. Jaka ona już jest duża... masakra...

a brzuch to mi rośnie w zaskakującym tempie...zresztą jak i waga :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry