Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

...a on miał wtedy pół roku hihihihi
....no i łóżeczko bo Domelowe to typ amerykański do willi 200metrowej hihihihi - ogromne nieprzystosowane do mieszkania w bloku
Hej jestem tutaj nowaBardzo chcielibyśmy mieć z mężem dzidziusia i staramy się od września 2010
![]()
Powinnam dostać okres w piątek 18.02 w sobote robiłam test i wyszedł negatywny![]()
Do dzisiaj nie dostałam okresu
Boli mnie głowa, jajniki bolą mnie od prawie tygodnia, mam nudności i bolą mnie piersi.
Mam nadzieje że okres nie przyjdzie bo już tak bardzo chciałabym zostać matką!!
hej Gochaa, zrób za pare dni test, nie zawsze wychodzi np w dzien planowanej @ !!!!!!!!!!! trzymam kciuki !!&&&&&&&&&&&
Dziewczyny ja ide sie położyc , bede potem !!!! źle sie czuje i to baaaaaaaaaaaaardzo ;(
Dziewczyny ja się lenie od rana, więc idę trochę dom do ładu doprowadzić...:-) Miłego popołudnia Wam życzę.
Witajcie kobietki!!!!
Ja fatalnie sie czuje,zalapalam od malej przeziebienie,juz 4 dzien mnie trzyma...na nic nie mam ochoty,spie i mam nudnosci...na szczescie nie wymiotuje...zmywanie dla mnie to koszmar....tak mi wszystko smierdzi.....
wczoraj zrobilam krew i mocz,wyniki moge juz odebrac,ale nie mam sily pojechac do przychodni...
no i mam jakiegos urojonego stracha-nie wiem o co i dlaczego...jakis taki dziwny niepokoj...
ide sie polozyc,sciskam mocno,odezwe sie!!!!
Witajcie kobietki!!!!
Ja fatalnie sie czuje,zalapalam od malej przeziebienie,juz 4 dzien mnie trzyma...na nic nie mam ochoty,spie i mam nudnosci...na szczescie nie wymiotuje...zmywanie dla mnie to koszmar....tak mi wszystko smierdzi.....
wczoraj zrobilam krew i mocz,wyniki moge juz odebrac,ale nie mam sily pojechac do przychodni...
no i mam jakiegos urojonego stracha-nie wiem o co i dlaczego...jakis taki dziwny niepokoj...
ide sie polozyc,sciskam mocno,odezwe sie!!!!