• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

reklama
Ok, to jeszcze raz cześć, bo wątki październikowe się zdublowały - dziś popołudniu robiłam test (w 26 dc) i są dwie kreseczki :-D. Cykle mam ok. 30-33 dni, więc szybko się ta "druga" pojawiła i to robiona z nieporannego moczu. Mogę zatem oficjalnie dołączyć do październikówek - w kupie raźniej:-D Teraz tylko trzymam kciuki, żeby nas przybywało.

No widze ze ruch sie zrobil :-p

Fever to szybko wyszedl ci test :szok:,skoro masz cykle 30-33 dniowe a test pozytywny wyszedl Ci juz w 26 dc, kurcze to w ktorym dniu mialas owulke?

a może soczek z marchewki??

edyta masz 3 chłopaków....powiedz jakie miałaś objawy?? za każdym razem takie same?? ja już nie moge doczekać się jak poznam płeć

No ja poproszę jednak kawke !!!! Bo dzis nie moge sie jeszcze obudzić !!!!! :wściekła/y:

Rabbit- a dlaczego do pracy nie mozesz teraz wrócic ????

reklama
Pracuje w laboratorium szpitalnym....a u nas w szpitalu świńska grypa panuje....na oddziale dziecięcym rota-virusy... ii wogóle wszyscy chorzy..a ja z tym wszystkim mam bezpośredni kontakt....więc wole nie ryzykować.....więc siedzę w domku i się nudzę....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry