Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
leż i odpoczywaj , dużo zdrówkaJa przed chwilą wróciłam od lekarza - mam wirusa gardłowego. :-( Kazał mi siedzieć w domu do końca tygodnia,bo nie za bardzo można leki brać, a w tak wczesnej ciąży wszelkie wirusy mogą być jednak trochę niebezpieczne (gin mi mówił to samo). No to będę siedzieć i leczyć się domowymi sposobami...
Przynajmniej z Wami sobie popiszę...:-):-)

Kiedy zamierzacie zrezygnować z pracy??
Ja na razie jestem na zwolnieniu lekarskim, gin powiedział że mam taką pracę gdzie ciągle jestem narażona na infekcję, więc przez te pierwsze miesiące powinnam posiedzieć w domku, Pracuję w Urzędzie Pracy, mam stały kontakt z ludźmi i właśnie dzięki co niektórym męczę się dziś z powodu przeziębieniaPotem zobaczę jak się będę czuła... Powiedziałam już Dyrektorowi, życzył mi dużo zdrówka i zapytał się tylko czy planuję brać urlop wychowawczy haha ja dopiero na samym starcie a on już o wychowawczym, no ale rozumiem go musi zapełnić kadrę jak mnie nie będzie.

Madziu, ta kropa czarna, górna część, tak pod napisem ID, gdzie Ty jeszcze pęcherzyk widzisz?Aelreda kurde chyba za ciemna jestem... ale ja tam widze jakies 2 pecherzyki... wiekszy i mniejszy... ktore to Twoje dzieciatko??
Przepraszam, ze pytam, ale u siebie mialam jednolity obraz i tylko pecherzyk