reklama

Październik 2011

reklama
Ja przed chwilą wróciłam od lekarza - mam wirusa gardłowego. :-( Kazał mi siedzieć w domu do końca tygodnia,bo nie za bardzo można leki brać, a w tak wczesnej ciąży wszelkie wirusy mogą być jednak trochę niebezpieczne (gin mi mówił to samo). No to będę siedzieć i leczyć się domowymi sposobami...

Przynajmniej z Wami sobie popiszę...:-):-)
leż i odpoczywaj , dużo zdrówka :tak:

Kiedy zamierzacie zrezygnować z pracy??
Ja na razie jestem na zwolnieniu lekarskim, gin powiedział że mam taką pracę gdzie ciągle jestem narażona na infekcję, więc przez te pierwsze miesiące powinnam posiedzieć w domku, Pracuję w Urzędzie Pracy, mam stały kontakt z ludźmi i właśnie dzięki co niektórym męczę się dziś z powodu przeziębienia:( Potem zobaczę jak się będę czuła... Powiedziałam już Dyrektorowi, życzył mi dużo zdrówka i zapytał się tylko czy planuję brać urlop wychowawczy haha ja dopiero na samym starcie a on już o wychowawczym, no ale rozumiem go musi zapełnić kadrę jak mnie nie będzie.

ja już jestem na zwolnieniu , ale dlatego że pracuje fizycznie i nie ma w mojej pracy stanowiska dla kobiet w ciąży, ale ja się ciesze bo siedzę sobie z córeczka:-)

ja już po 2 godzinnej drzemce , ale nic nie pomogła dalej bym poszła spać:szok:

Ostatnia edycja:
Aelreda kurde chyba za ciemna jestem... ale ja tam widze jakies 2 pecherzyki... wiekszy i mniejszy... ktore to Twoje dzieciatko??
Przepraszam, ze pytam, ale u siebie mialam jednolity obraz i tylko pecherzyk

Madziu haha, nic się nie stało :-)
Ginka pokazała mi dokładnie co i jak, endometrium, pęcherzyk etc :-)Chociaż myślałam, że zobaczę coś więcej ale i tak jestem zadowolona :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry