Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale po dosłownie minucie zatrzymał obraz i strasznie zaczął się cieszyć. powiedział mojemu męzowi, że wykonał dobrą robotę i nas wyprzytulał (irlandczycy są strasznie wylewni w okazywaniu uczuć). bardzo się cieszył, że główka wygląda normalnie
. Mój mały dopiero zasnoł zawsze spi o 19.00 a dziś nie. Tez zaraz sie kłade. Jutro mam wizyte na 13.30 strasznie sie stresuje. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było oki :-)
trzymam mocno za jutro &&&&&&&&&&&& napewno bedzie dobrze !!!!
Martycha fajnego lekarza macie)
Mój mały dopiero zasnoł zawsze spi o 19.00 a dziś nie. Tez zaraz sie kłade. Jutro mam wizyte na 13.30 strasznie sie stresuje. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było oki :-)
Super, ze masz takiego swietnego lekarza...naprawdę niewielu jest takich, aby aż tak przejmowali się pacjentami...asionek ten doktor bardzo się przejmował moją poprzednią ciążą. miałam z nim nawet spotkanie po stracie dziecka. chciał wiedzieć jak się czuję, wszystko mi wyjaśnił i zapewnił, że przy następnej ciązy wszystko będzie dobrze. po 8 miesiącach od utraty dziecka nadal doskonale pamiętał mnie i moją historię. i powiedział, że będę pod szczególną opieką (co 3 tygodnie wizyta w szpitalu) a jak do 22 tygodnia wszystko będzie dobrze to poprowadzi ciążę normalnie.