reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

A najmniejsza to wlasnie chyba Irlandia:tak:. Wszyscy wszystkich znaja, odezwac sie strach, bo tu w kildare to doslownie kazdy zna kazdego a juz moja tesciowa to nawet bardzo:-D. Chociaz twierdzi, ze plotek to ona nie lubi...

reklama
Wyobrazam sobie... Tylko moja tesciowa jest "tutejsza" wiec mnie przy okazji znaja tez ludzie o ktorych ja nie mam pojecia i podchodza do mnie i mowia np. ooo to maureen wnuczki? No cudne! A ja se mysle, a przepraszam pani to kto? Ale, nie narzekam, dobrze, ze przynajmniej rodzina meza jest tu na miejscu, skoro moja tak daleko... Zawsze to sie czasem przydadza!
A teraz lece odgruzowac domek, bo jakims cudem mam dzis ciut energii!! Buziaki!

hejo
bylam dzis w przychodni - i uprzejma recepcjonistka w tym tygodniu nie ma terminu na badania krwi i w przyszlym tez - moja ciaza moja sprawa :szok:
dobrze ze bede w polsce - tylko wszystko na waryjackich papierach :eek:
dzis mnie boli glowa i brzuch - chyba przez to slonko :-p
no nic trzeba sie zabrac za jakis obiadek :-)
milego dnia babki

ps. mamuska ja tez nadal trzymam kciuki!

Hej dziewczeta! Wrocilam wlasnie od lekarza, po badaniu moczu i poki co troche sie poprawilo z tym odwodnieniem i nie musze isc do szpitala!! Mama mi przyslala Mamarin na mdlosci i wczoraj zaczelam brac i dzis nie wymiotowalam ani razu:szok: I nawet mdlosci nie sa tak dokuczliwe. Chyba znalazlam na to cholerstwo sposob &&&!! Szkoda, ze w czwartej ciazy:-D:-D
Mamuska chyba zaraz powinna wrocic z wizyty, co? Trzymam za nia kciuki biedulke....

super , ze juz lepiej !!! no i masz sposob na mdlosci :)

witam dziewczynki!!!
ja od wczoraj chodzę jak struta... przygnębiła mnie historia mamuśki, zoszki i innych... to wszystko jest niesprawiedliwe...
Emcia w którym szpitalu będziesz rodzić?

to trzymam &&&&&&&&&&& za poprawe humorku :) bedzie dobrze !!!

Witam wszystkie mamusie, ja mam termin na 24.10.2011r. jestem juz mama trójki dzieci w wieku 11 l, 10 l i 8 l.

witaj u nas :)

hejo
bylam dzis w przychodni - i uprzejma recepcjonistka w tym tygodniu nie ma terminu na badania krwi i w przyszlym tez - moja ciaza moja sprawa :szok:
milego dnia babki

jejku jak czytam co tam u was sie dzieje w sluzbie zdrowia to az sie slabo robi :/ to juz nawet krwi nie moga pobrac ?? !! paranoja :/

Witam wszystkie mamusie, ja mam termin na 24.10.2011r. jestem juz mama trójki dzieci w wieku 11 l, 10 l i 8 l.

Witaj na naszym watku i rozgosc sie :-)

hejo
milego dnia babki

Kurcze to faktycznie niezla masakra z tymi badaniami :szok: jednak w Polsce wcale tak zle nie mamy

Ciekawe jak tam mamuska mam nadzieje ze sie jakos trzyma...

widzę że mamuśka nie dawała znać co i jak.....ale się o nią martwię...kurdę....żeby tak wszystko było dobrze...

ja byłam dzisiaj u lekarza i mam zapalenie gardła...dał mi bioparox...wodę morską do nosa...i szałwię do płukania....aaa i sinupret takie tabletki....mam nadzieję że przejdzie....

reklama
Do góry