• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2011

reklama
Asionek jakoś sie zbieram pomalutku do ładu, potrwa to jeszcze troszkę !!!!!!!!!!!!!!!!! Ale mam dla kogo żyć i to daje mi dużo siły, wierze ze za jakiś czas zajde w ciąze i urodze zdrowe dziecko!!!!!!!!!!! za jakiś czas napewno wejde do Was z dobrą nowiną, ale My teraz juz sobie obiecaliśmy ze nie powiemy nikomu aż do końca I trymestru !!!!!!!!!!!!! Więc Wy pewnie bedziecie juz "rozpakowane" a ja dopiero zacznę sie znów cieszyć !!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie, i trzymam kciuki za kazdą z osobna zeby ciąża przebiegała idealnie i żeby juz żadna nie żegnała sie z tym wątkiem!!!!!!!!!!

tylko chodzi o to że jest jeszcze dość wcześnie na wpisywanie do tabelki (przynajmniej dla mnie)
i co potem będziesz wchodzić i zmieniać co dwie minuty (zartuję)

Mamusia ja bede za was mocno trzymac kciuki !!!!!!!!!!!!! bedzie dobrze zobaczysz !!! i juz sie dobrych nowin nie moge doczekac i czekam z niecierpliwoscia :)))

tylko chodzi o to że jest jeszcze dość wcześnie na wpisywanie do tabelki (przynajmniej dla mnie)
i co potem będziesz wchodzić i zmieniać co dwie minuty (zartuję)

nick , wiek , skad , sie nie zmieni :) no wiek to jeszcze moze , ale to juz malo istatna sprawa rok w ta czy ta ;))
a data porodu to ja uwazam , ze juz kazda wie kiedy bedzie mniej wiecej !! pozniej beda one sie zmieniac tysiac razy i nie znaczy to , ze mamy ja do tabelki wpisywac za kazdym razem ... jak dla mnie to ma byc data przyblizona , bo dziecko i tak malo prawdopodobne , ze wyjdzie o terminie :)
takze mozna spokojnie sie wpisywac :)

jak to zablokowana ?? znaczy bez komentarzy ?? jezeli tak to napewno , bo tam ma byc tylko lista , a nie dyskusja :) a o galerie to nie wiem o co chodzi ?? jak to zablokowana ?? wtedy by sensu nie miala , bo kto by fotki wklejal ??
no to ja juz nie wiem w takim razie o jakie dane ci chodzi ?? co ma sie jeszcze zmienic oprocz daty porodu ?? wiadomo plec trzeba bedzie dopisac , imiona jak juz beda wybrane , ale to z czasem pewnie :)

reklama
miałam na myśli taką galerię, którą tylko październikowe mamy mogą oglądać,wklejac zdjęcia (a nie cały net) czyli osoby z dostępem (wszystkie przyszłe mamy z pąździernika)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry