Asionek31
Fanka BB :)
jestem i ja 
weekend jest to i pustki u nas
ja nie widzialam
normalnie ma sie wrazenie , ze one rewelacyjnie sie dogaduja
swietne sa !! i jeszcze te skarpetki hehe
tiaa poliglotka ... mam nadzieje , ze nastepnego jezyka uczyc sie nie bede musiala , bo i tak mam niezly burdel w glowie
)
a ty znowu imprezowa
pojesz sobie pewnie znowu
ja tez nie spie gdzies od 2 tyg. w nocu i mam dosc
( nie wiem co ci doradzic , bo mi juz nic nie pomaga ... nie spie w dzien zeby byc niewyspana , klade sie pozno jak juz padam na pysk , wstawalam wczesnie pomimo niespania zeby jeszcze bardziej sie zmeczyc i du....
chcialabym choc jedna nocke sobie przespac cala jak za straych dobrych czasow
zazdroszcze porostu piersi
)
a szefem sie nie przejmuj teraz to sobie moze :/ jak cos pojdziesz na L4 i w nosie bedziesz go miala
no i gratuluje kredytu !!
mi tez nie rosna
moglam sie tego spowdziewac , ale jakas tam nadzieja jednak byla ... no przepraszam moze jakies pol rozmiaru sie zwiekszyly 
ehh chyba jednak tylko operacja mnie wybawi
weekend jest to i pustki u nas
ja nie widzialam
Heloo!!!
Dziekuje za zyczonka:-)
Asionku,to Ty istna poliglotka
Ja juz sniadanko zaliczylam,potem jedziemy do wujka na imieniny
Pewnie znowu sobie pojemnie moge sie powstrzymac jak zarelko mi podstawiaja...
![]()
tiaa poliglotka ... mam nadzieje , ze nastepnego jezyka uczyc sie nie bede musiala , bo i tak mam niezly burdel w glowie
a ty znowu imprezowa
ja tez juz po sniadanku. noc mialam tragiczna, nie umiem zasnac od jakiegos tygodnia, ale dzis spalam moze 2 h i czuje sie fatalnie. juz sama nie wiem co robic... milego dnia dziewuchy
ja tez nie spie gdzies od 2 tyg. w nocu i mam dosc
chcialabym choc jedna nocke sobie przespac cala jak za straych dobrych czasow
Cześć dziewczyny
Brzuszek mi rośnie coraz bardziej.. jest taki twardy i coraz bliżej macica jest pępka.. nie mogę już spać na brzuchu bo mi niewygodnie i taką kulkę tam czuję :-)
Piersi nadal mi rosną i są tkliwe.. ale bardzo mi się podobają .. a mężowi to szok.. on mówi że zawsze mu się podobały ale teraz to ma hopla na ich punkcie
![]()
Dowiedzieliśmy się, że dostaniemy kredyt na mieszkanie więc w 90% już jest nasze :-) w pn idziemy podpisać wniosek :-)
dziewczyny.. nadszedł dzień w którym muszę powiedzieć szefowi w pracy :-( Boję się.. mój szef jest tak nieprzyjemnym człowiekiem że szokChciałabym mieć to już za sobą ehh trzymajcie kciuki :-(
zazdroszcze porostu piersi
a szefem sie nie przejmuj teraz to sobie moze :/ jak cos pojdziesz na L4 i w nosie bedziesz go miala
no i gratuluje kredytu !!
U mnie tez noc tragiczna dzisiaj, mlodej chyba zeby ida i co chwile poplakiwala, musialam ja do lozka wziasc a ona kopie strasznie:-/ chodze nietomna:-( ogólnie ostatnio do D. jestem... zazdroszcze wam tych rosnacych piersi, ja w tej ciazy chyba tez nie mam co liczyc na wieksze...
mi tez nie rosna
ehh chyba jednak tylko operacja mnie wybawi

.. on mówi że zawsze mu się podobały ale teraz to ma hopla na ich punkcie
Chciałabym mieć to już za sobą ehh trzymajcie kciuki :-(

Takie zarzadzenie z administracji...
Ale jak dojdzie do karmienia cycem, to kto wie co to bedzie