reklama

Październik 2011

czesc laski, widze ze nie tylko mi weekend szybko zlecial.
pogoda wreszcie sie poprawia, jeszcze gdybym sie wysypiala to juz super by bylo :baffled:

Gosiane trzymam kciuki!

reklama
Ja oczekiwalam ze w 12 tygodniu mdlosci przejda... no i troche przeszly, czasem mam kilka dni z bardzo lekkimi, nie jest mi juz niedobrze caly dzien, tylko wieczorami ale nadal sa. wiec mysle ze to normalne. niektore kobiety maja je przez cala ciaze niestety.

a w kwestii opalania to ja w przyszlym tygodniu o tej porze bede sie na plazy wylegiwac :-) juz sie nie moge doczekac. a po przeczytaniu postu asionka postanowilam kupic krem z faktorem 30, myslalam ze 20 wystarczy ale jak asionek sie spieka ze swoja karnacja to ja tez bede.

Asionek nawet jest wskazane opalanie szczegolnie w trzecim trymestrze chodzi o wit.D3 Wiadomp zeby nie przeginac i nielezec plackiem.Ale slonce jest wskazane.Ja szukalam ostatnio wiadomosci o solarium i trfilam na pare artykulow o opalaniu.

no to dobrze juz spokojniejasza jestem :)

Witajcie!
W temacie plażowania, polecam namiot plażowy :)

oooo nie juz samo slowo namiot mnie rozbraja :) jakbym sie w ten skwar walnela w namiocie to bym ducha wyzionela to pewne :)
wole parasol

Ja tam wole naturalne słoneczko bo po solarium skóra tak jakoś śmierdzi :dry: zimą czasem chodzę na solar jak mnie depresja zimowa dopadnie :-)

tez kiedys czasami na solarke chodzilam
teraz nie musze mam slonce caly rok :)

Ja chodzilam co jakis czas ,mam syfki na plecach i to mi pomagalo.Ale nienawidze takich spalonych na maksa blondynek .Fuj

hehe tlenione i spalone na maska w rozowych ciuszkach z mega tipsami :)
powiem wam , ze takie widoki to tylko w Pl widuje czasami chociaz tez juz mniej niz kiedys ...

Dziewczyny codziennie jem zabek czosnku bo bardzo lubię czy można go tak codziennie jeść gdzie nie poczytam to co innego piszą?

a czemu nie mozna ?? ja tam jem :) tez lubie
naturalny antybiotyk
jedz teraz , bo po porodzie raczej juz nie bedziesz jadla :)))

Hej
W temacie seksiku - my mamy zakaz:-(

Czy na tym etapie mdlosci i witania w kibellosem sa normalne?? Bo mnie dzis dopadlo a juz spokoj mialam kilka dni:szok:

moze tak byc niestety ... niekotre kobiety na dzien przed porodem jeszcze wymiotuja :/

Ja oczekiwalam ze w 12 tygodniu mdlosci przejda... no i troche przeszly, czasem mam kilka dni z bardzo lekkimi, nie jest mi juz niedobrze caly dzien, tylko wieczorami ale nadal sa. wiec mysle ze to normalne. niektore kobiety maja je przez cala ciaze niestety.

a w kwestii opalania to ja w przyszlym tygodniu o tej porze bede sie na plazy wylegiwac :-) juz sie nie moge doczekac. a po przeczytaniu postu asionka postanowilam kupic krem z faktorem 30, myslalam ze 20 wystarczy ale jak asionek sie spieka ze swoja karnacja to ja tez bede.

oj bierz 30 :)
ja w tamtym roku zaczelam od 30 i wsumie to na 20 lecialam
a czarna bylam na maksa i jeszcze we wrzesniu sie spalilam nie wiem jakim cudem :szok:
lepiej miec krem i sie opalac bezpiecznie codziennie niz sie spalic pierwszego dnia i wyc z bolu
wtedy juz po wakacjach
widzilam takie kobiety tutaj i na Majorce , porazka czerwone byly tak , ze mnie az bolalo od patrzebia :((

kurka mi jest tak goraco , ze ducha wyzione :((
jeszcze wczoraj lekki wiaterek byl , a dzisiaj to juz piekielko jest

Ja tez czasem z rana przywitam jeszcze kibelek. Rzadko,a le sie zdarza :tak: A co do opalania, ja zaszalalam na balkonie posiedzialam 3 godzinki nasmarowana oliwka (!) na klacie i twarzy (brzuszek zaslonilam i mialam spodnie od dresu) i dostalam uczulenia (rok temu tez sie uczulilam na slonce a potem mi przeszlo za pomoca clarityne) :zawstydzona/y:i teraz nie mogac brac lekow musialam kupic krem za kupe pieniedzy ktory uspokaja skore, no i mam nauczke zeby uzywac dobrych kremow z filtrem ;-)

Hej
W temacie seksiku - my mamy zakaz:-(

Czy na tym etapie mdlosci i witania w kibellosem sa normalne?? Bo mnie dzis dopadlo a juz spokoj mialam kilka dni:szok:
Tak jak mowilam, mnie tez jeszcze czasem dopadnie,wiec mysle ze to nic nadzwyczajnego. Wazne ze najgorsze przeszlo :-D

czesc laski, widze ze nie tylko mi weekend szybko zlecial.
pogoda wreszcie sie poprawia, jeszcze gdybym sie wysypiala to juz super by bylo :baffled:

Gosiane trzymam kciuki!
Tez trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, a ja juz pojutrze :baffled:

Ja chodzilam co jakis czas ,mam syfki na plecach i to mi pomagalo.Ale nienawidze takich spalonych na maksa blondynek .Fuj
Dokladnie z tego samego powodu chodzilam i ja, pieknie wysuszalo wszelkie syfki (w moim wypadku twarz i biust) :tak:

Heeej dziewczyny!

A ja tam nie lubie za duzo slonca, bo sie slabo czuje, a juz lezenie plackiem w ciazy czy nie - odpada:tak:
Ale jak ktos lubi to oprocz filtra wazne zeby sie zaopatrzyc w jakies nakrycie glowy, ponoc udar sloneczny moze byc dosc niebezpieczny w ciazy:tak:
Asionek, tak sobie przeczytalam Twoje: "ciekawe jak sie bedzie plywalo z brzuchem"? i tylko tyle mi przyszlo do glowy, ze na pewno sa marne szanse na utoniecie:-D

Marti, my ze wzgledu na moje chorobsko mielismy tydzien przerwy z haczykiem i mimo ze na nawilzenie nigdy nie narzekalam, to normalnie po wszystkim poczulam takie dziwne pieczenie... nigdy tak nie mialam, ale czuje ze mam w srodku wszystko napuchniete i bardzo nadwrazliwe, a po pieszczotach, to juz w ogole.... tak wiec mysle ze takie "odchyly" sa normalne:tak:
W ciazy z corcia to za to mialam "ciekawostke" i to chyba wcale nie byla jeszcze taka zaawansowana ciaza, ale mloda mi na jakis nerw uciskala i co jakic czas wargi sromowe mi napuchaly do rozmiarow czastki mandarynki:zawstydzona/y: Ale moj R mial z tego ubaw, bo to naprawde komicznie wygladalo, ale z poczatku to sie wystraszlam ze sie cos niedobrego dzieje:-D

I mi tez sie jeszcze czasem nudnosci zdarzaja...tak w ciagu dnia i niezbyt silne, ale jednak!

Ivi uwazja lepiej na sloncu z ta oliwka :)) ja dostalam takiego uczulenia na dekolcie w zeszlym roku pomimo kremow z SPF .. tez musialam brac te leki i do tego Zyrtec ,ale teraz jakby co odpukac , to odpada ..

Pryzybela wlasnie czytalam , ze mozna tam puchnac na dole i do tego tam sie wlasnie od nacisku moga robic zylaki !! szok

Marti nawet oliwka da rade, miewam podobny problem i zawsze pomagam sobie oliwką.. taka już moja uroda.. u mnie libido duuuże ale to pewnie dlatego że świeżo po ślubie :-D

Asionek rano czuję piłkę w brzuchu, ruchów dzidziusia tak bardzo nieee.. czekam cierpliwie :-)

ja na solarkę nie chodzę, czekam na słoneczko.. a strój kąpielowy to mam kapitalny! Jakbym przewidziała dzidziusia, kupiłam sobie w tamtym roku tankini.. ze względu na odstający tłuszczyk po boczkach i teraz jest jak znalazł.. plecy ma jak bikini a przód jak podkoszulek.. no i majtki ;-)

reklama
no ja wlasnie taka kule zaczelam czuc
ogolnie mam wrazenie czasami jakby cos tam sie ruszalo , ale wiem , ze to za wczesnie :)
mi jest zle w jednoczesciowych kostiumach :( wiec bikini normalne i jakas chusta na brzuch :)

macie wiecej cellulitu ?? kurka ja mam wrazenie , ze jakos mi sie zaczelo wszedzie robic :((( buuu
mozna cos uzywac czy raczej nie ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry