Asionek nawet jest wskazane opalanie szczegolnie w trzecim trymestrze chodzi o wit.D3 Wiadomp zeby nie przeginac i nielezec plackiem.Ale slonce jest wskazane.Ja szukalam ostatnio wiadomosci o solarium i trfilam na pare artykulow o opalaniu.
no to dobrze juz spokojniejasza jestem
Witajcie!
W temacie plażowania, polecam namiot plażowy
oooo nie juz samo slowo namiot mnie rozbraja

jakbym sie w ten skwar walnela w namiocie to bym ducha wyzionela to pewne

wole parasol
Ja tam wole naturalne słoneczko bo po solarium skóra tak jakoś śmierdzi

zimą czasem chodzę na solar jak mnie depresja zimowa dopadnie :-)
tez kiedys czasami na solarke chodzilam
teraz nie musze mam slonce caly rok
Ja chodzilam co jakis czas ,mam syfki na plecach i to mi pomagalo.Ale nienawidze takich spalonych na maksa blondynek .Fuj
hehe tlenione i spalone na maska w rozowych ciuszkach z mega tipsami

powiem wam , ze takie widoki to tylko w Pl widuje czasami chociaz tez juz mniej niz kiedys ...
Dziewczyny codziennie jem zabek czosnku bo bardzo lubię czy można go tak codziennie jeść gdzie nie poczytam to co innego piszą?
a czemu nie mozna ?? ja tam jem

tez lubie
naturalny antybiotyk
jedz teraz , bo po porodzie raczej juz nie bedziesz jadla

))
Hej
W temacie seksiku - my mamy zakaz:-(
Czy na tym etapie mdlosci i witania w kibellosem sa normalne?? Bo mnie dzis dopadlo a juz spokoj mialam kilka dni
moze tak byc niestety ... niekotre kobiety na dzien przed porodem jeszcze wymiotuja :/
Ja oczekiwalam ze w 12 tygodniu mdlosci przejda... no i troche przeszly, czasem mam kilka dni z bardzo lekkimi, nie jest mi juz niedobrze caly dzien, tylko wieczorami ale nadal sa. wiec mysle ze to normalne. niektore kobiety maja je przez cala ciaze niestety.
a w kwestii opalania to ja w przyszlym tygodniu o tej porze bede sie na plazy wylegiwac :-) juz sie nie moge doczekac. a po przeczytaniu postu asionka postanowilam kupic krem z faktorem 30, myslalam ze 20 wystarczy ale jak asionek sie spieka ze swoja karnacja to ja tez bede.
oj bierz 30

ja w tamtym roku zaczelam od 30 i wsumie to na 20 lecialam
a czarna bylam na maksa i jeszcze we wrzesniu sie spalilam nie wiem jakim cudem

lepiej miec krem i sie opalac bezpiecznie codziennie niz sie spalic pierwszego dnia i wyc z bolu
wtedy juz po wakacjach
widzilam takie kobiety tutaj i na Majorce , porazka czerwone byly tak , ze mnie az bolalo od patrzebia

(
kurka mi jest tak goraco , ze ducha wyzione

(
jeszcze wczoraj lekki wiaterek byl , a dzisiaj to juz piekielko jest