Z
zupkaogorkowa
Gość
szkoda, bo chcialam pogadac z mama... moze pojade jeszcze nim urodze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pewnie w norwegii na polowkowym bede wiedziec na 100 juz Nudy ,ale mile wykokosilam sie z dzieciakami na kanapie ogladamy po raz setny Rock camp i znowu musze tlumaczyc dlaczego im nie kupie perkusjizupka a nie jest ci szkoda? moze jednak nerwy przejda, zreszta jak przypomne sobie spiecia z moim ojcem w Boze Narodzenie 2009 gdzie bylam mniej wiecej tak samo w ciazy to faktycznie czasami lepiej swieta spedzic w wezszym gronie a spokojnie
Werka stary problem, mnie w swieta czeka chrzest synka i naprawde nie mam sie w co ubrac, jeszcze brzuszek wylazi i sukienki zaciasne, spodnice to juz tylko w gumke))
Asionek moze po prostu lekarze nie mowia o tym ze nie moga mowic, podobno od 17 tc. juz moga wiec wychodzi naturalnie bo zazwyczaj wtedy widac plec, albo na oko oceniaja czy matka z kregow kulturowych gdzie za chlopca zlotem obsypuja
Karolina jak tam twoj wieczor? nadal mily?
ja siedze z laptopem na balkonie bo nadal cieplutko, zreszta wszyscy powylazili, pelno sasiadow, ruch jak w poludnie
U mnie tez juz nic w szafie ,chyba jednak bede musiala kupic chociaz jedne spodnie ,a tak sie zapieralam.
i kaszlem szit...
ale udało mi się przysnąć.. tylko pod warunkiem że mąż rękę na brzuszku trzyma.. jak myślicie co to może być? Dzidziuś się budzi? Mam bardzo twardy brzuch, nie chce mi się siku bo jak idę to nie leje się strumieniami.. więc to chyba znudzony senkiem dzidziuś ;-)
Tak samo jak dziewczynkę się chłopca pielęgnuje, jajeczka i sisiaka i pachwinki. Asionku nie można odciągać skórki nic a nic!
bo jak walnie kupę rzadką w majty a ona tylko z wierzchu obleci wszystko chusteczką to pod napletkiem jest wylęgarnia bakteriitrzeba napletek odciągać podczas kąpieli bo pod nim zbiera też się bród ;-) moja szwagierka nie robiła tak i jej młody miał non stop infekcje, antybiotyki i cuda wianki i w szpitalu ją opieprzyli, że nie myję dzieciakowi porządnie siusiakabo jak walnie kupę rzadką w majty a ona tylko z wierzchu obleci wszystko chusteczką to pod napletkiem jest wylęgarnia bakterii
a wszędzie alarmują że przed 1 rokiem życia, nie wolno bo to grozi pęknięciami i stulejką!
Ewentualnie można patycznkiem delikatnie czyścić czubek ale chyba nie wolno ściągać napletka, dopiero aż się poluzuje. kurcze nie wiem aż sprawdzę
tylko po kupie i podczas kąpieli
bo pod napletkiem zbiera się brud + ciepłe środowisko bo wszytko zamykamy szczelnie w pieluszce i potem mamy np. za infekcje układu moczowego