reklama

Październik 2011

Hej!
Dopiero do kompa sie dorwalam i dlatego tak pozno ale z calego serducha (a nawet dwoch:)) zycze Wam drogie Mamuski wszystkiego co najlepsze z naciskiem na zyczenie zdrowych i radosnych maluchow.
Wystarczylo pojesc troche swiatecznie i w koncu widac, ze w ciazy jestem, ale to bardziej mi na te spozywcza wyglada:-)

Mamuska wielkie gratulacje i trzymam kciukole za Ciebie i fasolke-niech rosnie zdrowo!

reklama
hejka dziewczyny.... ja już w domku nareszcie....narzarta jak świnka....ii z całą wałówką od rodziców....ale nie ma jak w domu....:)

Mamuśka bardzo się cieszę że będzie dzidzia...życzę ci spokojnej ciąży i żeby wszystko było oki....

aaa ja mam dla was wiadomość .....dzisiaj pierwszy raz łobuzy kopły....ale to jest radość.....:) mam nadzieję że teraz będą coraz częściej.....:)

dobranoć:)

hej dziewczyny, ale tego tu popisalyscie, ciekqwe kiedy nadrobie czytanie :)
gratuluje wszystkim co czuja juz ruchy, ja narazie nic..
gratuluje mamuska dwoch kreseczek - trzymam kciuki!!!

u mnie po staremu, tu nie swietuje sie wielkanocy za bardzo, niektorzy maluja jajka (jak male dzieci sa), moze jedzenie troszeczke bardziej wow...ja mialam zurek z proszku (nie zdazylam ukisic swojego) z jajkiem i tyle. na deser budyn z malinami :)
pogoda przepeikna, letnia, zacheca do spacerow :)

jutro mam spotkanie z polozna, wlasnie produkuje liste pytan :)

poza tym od paru tygodni nie jem juz duzo, normlanie a czasami malo ( jak nie ma apetytu) i tyje. moze to hormony?

milego lanego poniedzialku!!!!

No i po świętach (przynajmniej tutaj).Prawie nieazauważalne były jak zwykle.
Za to dzidzio się rozszalało na święta i czuję już mocne ruchy.
Gratuluję mamuśce :)

Ostatnia edycja:
doczytalam

Mamuska wielkie gratulacje, oby tym razem wszystko przebiegalo tak jak trzeba, zycze duzo hormonow ciazowych a po 9 miesiacach zdrowiutkiego bobaska

goscie pojechali, cicho sie w domu zrobilo i troche smutno
chrzest byl super, Jas zachowal sie po prostu wspaniale, mimo ze przez caly dzien spal tylko godzinke
ksiadz nie przedluzal tylko zrobil to co najwazniejsze w chrzcie, zadnych pytan do nas, zadnych deklaracji, kazan itd.
po polaniu woda Jas zaraz zasnal i spal do konca mszy, po prostu anioleczek
DSCF4944.jpg

a mi po swietach tak brzuch wywalilo ze wygladam na 6 miesiac,tez tak macie?

mere ja zapomnialam ze dzis lany poniedzialek hehehe, zaraz chyba mezowi przypomne buteleczka zimnej wody

Ostatnia edycja:
witam sie i ja :)
widze watek troszke ozyl fajnie :)

Dziewczyny czy to u nas na forum ktorejs wstrzykneli zle zelazo i ma pupe niebiesko czarna?Bo nie pamietam gdzie ktoras o tym pisala

yyy nie czytalam nigdzie ....
moze sie ktos przyzna ;))

Wesolych Swiat wszystkim :)

My wlasnie wrocilismy z urlopu, bardzo udanego zreszta. Zaleglosci w czytaniu postaram sie nadrobic w najblizsze dni :)

ciesze sie , ze wakacje udane :)))

hejka dziewczyny.... ja już w domku nareszcie....narzarta jak świnka....ii z całą wałówką od rodziców....ale nie ma jak w domu....:)

Mamuśka bardzo się cieszę że będzie dzidzia...życzę ci spokojnej ciąży i żeby wszystko było oki....

aaa ja mam dla was wiadomość .....dzisiaj pierwszy raz łobuzy kopły....ale to jest radość.....:) mam nadzieję że teraz będą coraz częściej.....:)

wow swietna wiadomosc :))) tez chce juz kopniaki czuc ....

hej dziewczyny, ale tego tu popisalyscie, ciekqwe kiedy nadrobie czytanie :)
gratuluje wszystkim co czuja juz ruchy, ja narazie nic..
gratuluje mamuska dwoch kreseczek - trzymam kciuki!!!

u mnie po staremu, tu nie swietuje sie wielkanocy za bardzo, niektorzy maluja jajka (jak male dzieci sa), moze jedzenie troszeczke bardziej wow...ja mialam zurek z proszku (nie zdazylam ukisic swojego) z jajkiem i tyle. na deser budyn z malinami :)
pogoda przepeikna, letnia, zacheca do spacerow :)

jutro mam spotkanie z polozna, wlasnie produkuje liste pytan :)

poza tym od paru tygodni nie jem juz duzo, normlanie a czasami malo ( jak nie ma apetytu) i tyje. moze to hormony?

milego lanego poniedzialku!!!!

u nas tez lipa nie swieta , ale co zrobic ...
co do tycia to chyba tak czy siak tyc bedziemy :) dzieci rosna , nasze wnetrznosci tez beda warzyc troche , piersi no i moze hormony tez biora w tym udzial
a jesc kchana musisz nawet na sile :)

No i po świętach (przynajmniej tutaj).Prawie nieazauważalne były jak zwykle.
Za to dzidzio się rozszalało na święta i czuję już mocne ruchy.
Gratuluję mamuśce :)

u nas to samo :) tylko ruchow nie czuje , znaczy kopniaczkow itd. , bo gilganie czasami jakies jest

doczytalam

Mamuska wielkie gratulacje, oby tym razem wszystko przebiegalo tak jak trzeba, zycze duzo hormonow ciazowych a po 9 miesiacach zdrowiutkiego bobaska

goscie pojechali, cicho sie w domu zrobilo i troche smutno
chrzest byl super, Jas zachowal sie po prostu wspaniale, mimo ze przez caly dzien spal tylko godzinke
ksiadz nie przedluzal tylko zrobil to co najwazniejsze w chrzcie, zadnych pytan do nas, zadnych deklaracji, kazan itd.
po polaniu woda Jas zaraz zasnal i spal do konca mszy, po prostu anioleczek
Zobacz załącznik 348577

a mi po swietach tak brzuch wywalilo ze wygladam na 6 miesiac,tez tak macie?

mere ja zapomnialam ze dzis lany poniedzialek hehehe, zaraz chyba mezowi przypomne buteleczka zimnej wody

super , ze chrzciny udane :)))
maly slicznie wygladal :)
mi na wieczor niekiedy tak brzuchola wywala , ze tez chyba 6 miesiac hehe
a rano nie za duzy jest niestety ... chociaz pewnie pozniej narzekac bedziemy na duze brzuchy :))

reklama

nom jak się rozszaleją to zobaczysz.. mój diduś też już kopie.. szczególnie po plackach :-D Zajefajne uczucie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry