reklama

Październik 2011

Zawsze śmiałam się z mamy , że jest przesądna i wieży we wszystkie zabobony a teraz sama sprawdzam każdą interpretacje snu. :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Kobitki jest wynik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Mam zdrowego synka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

5 tygoni oczekiwania!!!!!!!!! Amniopunkcja nic nie stwierdziła, kariotyp prawidłowy, brak wad genetycznych, na 100% chłopak :-D:-D:-D:-D:-D

Jeszcze tylko echo serca za tydzien i już się uspokoję!!!!!!!!!!!!!!!

Super wiadomosci!!! :-)

Rudson, cale szczescie,ze synek zdrowy....ale cos ie nastresowalac to Twoje....dobrze ze jest dobrze :-)

my wczoraj na usg, polowkowym juz, i wszystko dobrze,dzidiza zdrowa,rusza sie jak szalona,ale mimo to ja nadal nie czuje ruchow....ale jak wiem,ze zdrowa,to sobie spokojnie poczekam :-) no i sie potwierdzila wersja,ze dziewczynka :-) od rau zapisali mni na usg w 37 tyg zeby sprawdzic,czy dzidiza nie jest taka duza jak Szymoek, bo jak bedzie to wtedy skierowanie na cc bede miala....

dobra,uciekam od kompa,musze zjesc sniadanie, i spadamy z mlodym do kolezanki :-D trzeba korzystac ze sloneczka w Norwegii,bo tu to nigdy nie wiadomo kiedy znowy zacznie padac :-D milego dnia piekne panie :-)

hej :)
super , ze humorki od rana dobre i takie wspaniale nowiny :)

Kobitki jest wynik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Mam zdrowego synka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

5 tygoni oczekiwania!!!!!!!!! Amniopunkcja nic nie stwierdziła, kariotyp prawidłowy, brak wad genetycznych, na 100% chłopak :-D:-D:-D:-D:-D

Jeszcze tylko echo serca za tydzien i już się uspokoję!!!!!!!!!!!!!!!

super wiadomosc !!!!!!!!!!!!!!!!
ciesze sie bardzo :))))

Rudson, cale szczescie,ze synek zdrowy....ale cos ie nastresowalac to Twoje....dobrze ze jest dobrze :-)

my wczoraj na usg, polowkowym juz, i wszystko dobrze,dzidiza zdrowa,rusza sie jak szalona,ale mimo to ja nadal nie czuje ruchow....ale jak wiem,ze zdrowa,to sobie spokojnie poczekam :-) no i sie potwierdzila wersja,ze dziewczynka :-) od rau zapisali mni na usg w 37 tyg zeby sprawdzic,czy dzidiza nie jest taka duza jak Szymoek, bo jak bedzie to wtedy skierowanie na cc bede miala....

dobra,uciekam od kompa,musze zjesc sniadanie, i spadamy z mlodym do kolezanki :-D trzeba korzystac ze sloneczka w Norwegii,bo tu to nigdy nie wiadomo kiedy znowy zacznie padac :-D milego dnia piekne panie :-)

ooo i mamy dziewczynke :) super !!
no i fajnie , ze jest wzystko oki :)

Hej pospalam dzis tak dlugo ze az wstyd ;-)

Rudson :-):-):-):-):-) superowo no i w koncu bedziesz sie cieszyc ciaza. To teraz czekamy na fotke brzuszka! :-)

kiwi hej, witaj w naszym gronie.

laseczki ale czad, w moim brzuszku zaczelo sie cos dziac dzisiaj
wrocilam do domku o 21 , polozylam sie na sofie i ogladalam cos w tv i nagle zaczelo mi cos bulgotac w brzuchu
jakby ktos wlozyl slomke do szklanki z woda i dmuchal :-)
to juz trwa ponad godzine , smieszne uczucie powiem szczerze hihihih
siedze i mam banana na okolo glowy :-)

Ale fajnie :-) Jednym slowem mega poprawa humoru!

Ojej dziewczynka jednak :-) Superowo! Ja tez nie czuje jeszcze ruchow, w koncu i my sie doczekamy ;-)

reklama
Macie racje dziewczyny ale ja jak tak pospie to jestem tak rozleniwiona ze nic nie robie caly dzien i czas mi miedzy palcami ucieka. Wlasnie sie zebrac do dzialania nie moge jakos. Chyba kawke sobie zapodam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry