Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kobitki jest wynik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Mam zdrowego synka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5 tygoni oczekiwania!!!!!!!!! Amniopunkcja nic nie stwierdziła, kariotyp prawidłowy, brak wad genetycznych, na 100% chłopak
Jeszcze tylko echo serca za tydzien i już się uspokoję!!!!!!!!!!!!!!!
trzeba korzystac ze sloneczka w Norwegii,bo tu to nigdy nie wiadomo kiedy znowy zacznie padac
milego dnia piekne panie :-)
Kobitki jest wynik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Mam zdrowego synka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5 tygoni oczekiwania!!!!!!!!! Amniopunkcja nic nie stwierdziła, kariotyp prawidłowy, brak wad genetycznych, na 100% chłopak
Jeszcze tylko echo serca za tydzien i już się uspokoję!!!!!!!!!!!!!!!
Rudson, cale szczescie,ze synek zdrowy....ale cos ie nastresowalac to Twoje....dobrze ze jest dobrze :-)
my wczoraj na usg, polowkowym juz, i wszystko dobrze,dzidiza zdrowa,rusza sie jak szalona,ale mimo to ja nadal nie czuje ruchow....ale jak wiem,ze zdrowa,to sobie spokojnie poczekam :-) no i sie potwierdzila wersja,ze dziewczynka :-) od rau zapisali mni na usg w 37 tyg zeby sprawdzic,czy dzidiza nie jest taka duza jak Szymoek, bo jak bedzie to wtedy skierowanie na cc bede miala....
dobra,uciekam od kompa,musze zjesc sniadanie, i spadamy z mlodym do kolezankitrzeba korzystac ze sloneczka w Norwegii,bo tu to nigdy nie wiadomo kiedy znowy zacznie padac
milego dnia piekne panie :-)
laseczki ale czad, w moim brzuszku zaczelo sie cos dziac dzisiaj
wrocilam do domku o 21 , polozylam sie na sofie i ogladalam cos w tv i nagle zaczelo mi cos bulgotac w brzuchu
jakby ktos wlozyl slomke do szklanki z woda i dmuchal :-)
to juz trwa ponad godzine , smieszne uczucie powiem szczerze hihihih
siedze i mam banana na okolo glowy :-)
Rudson, cale szczescie,ze synek zdrowy....ale cos ie nastresowalac to Twoje....dobrze ze jest dobrze :-)
my wczoraj na usg, polowkowym juz, i wszystko dobrze,dzidiza zdrowa,rusza sie jak szalona,ale mimo to ja nadal nie czuje ruchow....ale jak wiem,ze zdrowa,to sobie spokojnie poczekam :-) no i sie potwierdzila wersja,ze dziewczynka :-) od rau zapisali mni na usg w 37 tyg zeby sprawdzic,czy dzidiza nie jest taka duza jak Szymoek, bo jak bedzie to wtedy skierowanie na cc bede miala....