Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zazdroszczę Ci własnego mieszkania. Ja niestety muszę jeszcze trochę poczekać na taki luksus i pomęczyć się w cudzym domu z dala od cywilizacji ;(Cześć dziewczyny,
dziś miałam dzień męczący .. ale wreszcie wszystkie formalności z mieszkaniem załatwioneTylko czekać aż się wyprowadzą, myslę że pod koniec tygodnia już dostaniemy klucze
Odebrałam wypis ze szpitala, dostałam recepty na leki i tyle, jutro jeszcze po zwolnienie bo dziś ordynator już wyszedł. Czuję się lepiej, dzidziuś spokojny ale położę się to sie pewnie odezwie
Witam nowe mamusie![]()
agadaria może mieć czkawkę ale nie wiem czy to da się wyczuć na tym etapie. Jak byłam z moją w ciąży to w ostatnim trymestrze nawet ja było słychać jak czkała :-) i brzuch wtedy mi tak śmiesznie skakał.
A mi mdłości (tzn nie mdłości a wymioty poranne bez ostrzeżenia) wróciły...a już myślałam że na tym etapie już mam to z głowy...i znów apetyt straciłam.
Ja się borykam z kolei z innym problemem, mluszek aż za bardzo się rusza. Już gołym okiem widać jak mi brzuch naciąga (trwa to sekundę i znów i znów) i się martwię czy wszystko ok. Mam wizytę za tydzień wreszcie więc się dowiem w końcu co się tam u niego dzieje.
ja juz nie sypiam na brzuchu , jakos sie boje
na plecach pisze zeby juz po 4 miesiacu tez nie spac ...
i tak spie na bokach , a rano boli mnie wszystko tam i biodra tez
macie tak moze ??
ej no, ostatnio oni sobie zdecydowali,ze oddadza nasz piekarnik mojej szwagierce....no kurde...on co prawda stoi nieuzywany teraz,bo na tym mieszkaniu teraz mamy caly sprzet i nie bylo potrzeby go tu ladowac,no ale bez jaj...najpierw sie rozmawia z nami,a oni obiecali jej,ze jej go przywioza,bo ona od czerwca bedzie mieszaknie wynajmowac....no i czy to jest normalne zachowanie?
to pozazdrościć...mnie z młodą plecy bolały pod koniec ciąży,jak bebech był ogromny,a teraz nieraz płakać mi sie aż chce z bólu...
rano jest okejowo,wieczory to tragedia...
Asionek jak ty to zrobilas ze w cytacie podalas swoj tekst jako moj,a komentarz moj jako twoj?
Ide kupic cos na obiad bo zaczyna mnie ssac ,a nie mam pomyslu w sklepie moze cos wpadnie mi w oko.