Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Rabbit jasne prawie biale wygladaja jak deski drewniane pomalowane na bialo ,ale takie poprzecierane
Dobra baby spadam,a oczywiscie na noc chce mi sie pic ,a potem bede sikac co trzy godziny.Dobranoc
fajnie....
ja muszę pomalować pokój dla dzieciaków.....pokój mam wąski a długi....i dosyć ciemny...dlatego muszę wybrać jasne kolory....myślałam o kolorze takim bananowym a dwie ściany w ciepłym pomidorze...mam jasne panele więc mam nadzieję że będzie ładnie

Witam z rana,
Szef w złym humorze ehh trza go unikać.. dobrze że piątek
Jak mi się dziś nie chciało wstać oj, już się nie mogę doczekać zwolnienia lekarskiego i macierzyńskiego
Wczoraj na spacerze m mówi do mnie że trzeba będzie wszystko posprzątać w mieszkaniu zanim się wprowadzimy. A ja mu mówię że wiem. A on: mama [jego] ci chyba pomoże. A ja: A mąż to co? Nie pomoże? A on: No ale ja chodze na zmiany. A ja: No ale po 1szych i nockach jesteś w domu. ... Cwaniaczek chciał się wymigać, więc mu delikatnie przypomniałam że ja w moim stanie nie mogę się męczyć, nie mówiąc już o wyginaniu [mycie płytek w łązience do sufitu] . I on wtedy powiedział: to ja się zajmę górą a ty dołem. No to tak to możemy sprzątać hehe :-)
Czesc dziewczyny w sloneczny poranek
elifit powiedz swojemu ze firme sprzatajaca mozecie zamowic.Zazwyczaj dziala.
A ja pol nocy nie spalam bo nasza panna 4 razy nas budzila.Ostatnio o 5 i ja juz nie spie.
Wczoraj w zwiazku z tym ze sie poczulam lepiej wiec pozwolilam sobie wieczorem na spacerek i troche prac domowych i juz znowu mam ten okropny bol brzusia.Ale i tak najgorszy jest bol w srodku pipki brrr jakby za chwilke wczysto ze mnie mialo wypasc.Kompletnie nie wiem co to.
wiec znowu dzis na kanapie.
Milego dnia dla wszystkich