reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

Czy ktoras z was ma wogole jakies oznaki (oprocz tego ze wszystko nas boli)zblizajacego sie porodu?Wiecie jakies plamienie ,albo czop .
Mi do konca przy innych dzieciach nie odchodzil wczesniej .I za bardzo nie przypominam sobie jakis innych objawow.

Ja nie miałam z Olką żadnych objawów do samego wielkiego dnia i tym razem też się nie spodziewam.

cytryna, atram wszystkiego najlepszego z okazji rocznic

atram nie fiksuj, to na pewno nie borelioza, gdzie tu jakieś kleszcze są. A to gładkie jest czy chropowate? mi to na jakieś uczulenie wygląda.

Idę moją panne zaraz do szkoły odprowadzić a potem mam w planach się zagrzebać w kołderke i spać do połódnia.

No to rudson się coś do porodu przymierza? a malutka gdzie?

reklama
kurde, ja mam wszystko co Wy , ale kolezanka mnie pocieszyla ostatnio,ze ona tak miala od 35 tyg a przenosila 2 tyg jeszcze, wiec chyba bez stresu

u mnie cisnienie 80/47 :szok: czuje sie zdechla i kawa musiala byc - nie mam jak odstawic kawy, naprawde..
ooo to cisnienie jak u mnie, ja tez bez jednej kawy dziennie nie funkcjonuje

Karolina moje oznaki przedporodowe to byl bol brzucha jak na okres ale duzo silniejszy, ze 3 noce przed porodem zaczelo bolec
a w dzien porodu rano mialam krwawienie jak w okres, pojechalam do szpitala bo nie byli pewni od czego tyle krwi i zostawili mnie na obserwacje
i bardzo dobrze bo nie zdazylabym dojechac do szpitala, w nocy urodzilam

Rudson trzymam kciuki

Milka lacze sie w bolu, Jas dzisiaj zrobil sobie przerwe w spaniu od 1 do 3, myslalam ze pospi rano przynajmniej ale jak zawsze o 8 pobudka

Neki no wlasnie ja tez nie widze wklocia, nie jest to ani szorstkie ani wybulwione, poprostu jak malinka to wyglada ... tutaj zrobilam nowe fotki i przyblizylam ...
2v96kg6.jpg
n2bgbd.jpg

ja kiedyś miałam podobne takie coś i wtedy ugryzł mnie pająk i potem to się chrzaniło trochę :eek:

o widze ,ze juz jedna mamusia rozpakowana to teraz czekac az następne polecą :-) , u a te plamki to hm... mi to na ugryzienie nie wygląda ale przeciez tyle żyjątek teraz jest ,ze nie wszystkie nawet odkryte hop siup do lekarza i bedzie spokojna głowa :tak:

atram ja miałam coś podobnego, do dziś nie wiem co to było ale zeszło samo, ale dla spokoju możesz iść do lekarza

Rudson no to może dzieć pozazdrościł Maxowi, że przed kolejkę wyszedł i teraz twój maluch się przygotowuje :) Czekam więc na info o postępach :)

monika ja takie ciśnienie miałam w I trymestrze :) ale kawy do dziś pić nie mogę bo mnie po niej muli :/

Witam sie i ja, ale mialam nadrabiania po weekendzie ze masakra.

Dzieciaczki juz sie teraz poujawniaja po kolei :-)

Ja ogladam wlasnie z mezem nasz film z wesela :-) w nasza 1 rocznice, a ze ma ponad 3 godziny to zjem baaardzo duzo popcornu :-p

Wszystkiego najlepszego!!! My tez mamy pierwsza rocznice za 2 tyg. :-)

Czy ktoras z was ma wogole jakies oznaki (oprocz tego ze wszystko nas boli)zblizajacego sie porodu?Wiecie jakies plamienie ,albo czop .
Mi do konca przy innych dzieciach nie odchodzil wczesniej .I za bardzo nie przypominam sobie jakis innych objawow.

Ja jeszcze czasu mam troche ale ostatnio twardnieje mi czesciej brzuch, szczegolnie pod wieczor i czasem cos na chwilke zaboli jak na okres. Poza tym nic sie nie dzieje ale moj dzidziuch niech sobie tam jeszcze posiedzi z 3 tyg min.

Gratki ;) kurcze a ja znowu cierpie na bezsennosc od 1,5 godzin nie spie wstalam raem z mezem z lozka, wlasnie koncze pic rozpuszczalna z mlekiem i wciaglam kromala z dzemem truskawkowym hihi i znowu mi sie jakis meeega bolacy wulkanito zrobil na brodzie ... chyba sie wezme dzisiaj za pranie ciuchow , wypadaloby prac po 2 pralki dziennie szafa juz prawie zlozona, wiec trzeba zaczac odswierzac zakurzone od remontow szmaty .. chociaz te rzeczy to zapewne bede probowac wcisnac na dupsko w przyszlym roku...

Ja wlasnie czesc ciuchow wogole pochowalam bo juz ich w tym roku nie zaloze bo zima idzie no i sie nie wcisne :-p

Dziekuje wszystkim za zyczenia :)

Atram umowilas sie juz na wizyte? na pewno to nic powaznego.

Mi dzis strasznie niedobrze... takich nudnowsci nie mialam od pierwszego trymestru... I potwierdzily sie moje podejrzenia ze dzidzia sie znowu przkrecila... czekam na telefon z terminem USG na potwierdzenie pozycji... oj mam przczucie ze sie jednak na cesarce u mnie skonczy...

wlasnie sie obudzilam poszlam sie polozyc i zasnelam dzownilam do midwife ale nie odbiera podjade do przychodni zaraz , tyko sie musze zebrac moj r przyjechal na przerwe do domu i mu mowielam co wyczytalam, to sie wkurzyl na mnie, ze sie naczytam glupot w necie a pozniej mam depreche , bo mysle i sie nakrecam ... tyle ze ja sie nie martiwe o siebie tylko o mlodego ...;/ kazal mi sie zbierac i zaraz jedziemy sie zerejestrowac wiec spadam, zapewne skonczy sie na tym , ze mnie zapisza na wieczor albo na jutro ...

reklama
Do góry