Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiesz o czym myślałam jak usłyszałam ,że wychodzę ze szpitala?malutka to porzadzilas !ale nie dziwie sie ze sie tak czulas, ja jak wyszlam po tygodniu z mieszkania to mialam wrazenie jakbym klatke opuscila ;-)
Zastanawiałam się w co pierwsze wsadzę ręce i co ze sobą zrobić ale po takim spacerku to padłam jak niemowlę ,a na psi-psi to się obudziłam jak nigdy dopiero przed szóstą 
Kingolinka też sie zastanawiałamMiałam mnóstwo wątpliwości. A w tej klinice robią CC "na życzenie" a poród SN jest standardowo przeprowadzany w znieczuleniu zewnątrzoponowym. Moja dzidzia podobno (podkreślam "podobno":-)) ma nie byc olbrzymem więc może mi sie uda SN
![]()
więc troche różnicy było

...powyżej 180...uspokajają lekarze że gorzej jakby miał ponizej normy...powiedziano mi że on ma mało miejsca i każdy ruch wiele go kosztuje...a faktycznie jak jest spokojny to jest w normie
...ale jeszcze nie małowodzie. Dzidziol waży 2750g...więc dużo mniejszy od starszego brata...ale to widać po brzuchu 
...i czekam dalej...co 2 dni mam się zgłaszać na KTG żeby tętno monitorować.na mojego nie działa nawet wielka chcica a już tyle sposobów wypróbowałam, które zawsze działałyA co do seksów, to mój ma ciągle opory, bo się boi żeby czegoś nie wykombinowac i tylko jak już ma naprawde wielką chcicę to daje się namówić :-)
Ja urodziłam w pełnię i babki mówiły, że coś w tym jest bo porodówka była zapchana.Ja to słyszałam od położnych w szpitalu- nie chcą mieć dyżurów w czasie pełni :-)