Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

...łażę piechotą po całym mieście...latam po chałupie/, piorę prasuję myję i nic 

....

Chyba zacznę swojemu mierzyć czas spędzony w łazience 

o kurczakiprzeraza mnie to, ze nas sie tyle rozpakowuje...
pysia na kiedy miala termin??
Witam z ranajuz nie pamietam kiedy tak wczesnie wstalam a tu juz kawa na stole ;-) widze ze ciekawie z samego rana , malutka Ty chcesz sobie pospacerowac kilka razy na 10 ja nie wiem czy bym raz na 4 p. weszła hehe:-) mam taki ból krocza ,że ledwo chodze....chociaz nie wiem czy moje poruszanie mozna nazwac chodzeniem raczej "turlaniem" się albo odbijaniem na boki juz coraz bardziej nie moge sie doczekac waga stukneła mi 91 kg.
mam nadzieje ze po porodzie wroce jakos do swojego poprzedniego wyglądu podobno karmienie piersią duzo daje ?
![]()
Hej kobitki
ja na momencik bo mam zakaz kompa ....lekarze stwierdzili że jakieś tam fale emitowane przez lapka mogą wpływać na tętno małego ...więc unikam digital devices jak ognia
U mnie wszystko ustało dokumentnie...łażę piechotą po całym mieście...latam po chałupie/, piorę prasuję myję i nic
Stary powrócił z obczyzny w sobotę więc mały już nie musi czekać....a on nic
dziś idę po wynik na paciorkowaca i na KTG o 15...ciekawe jak tam tętno malucha....
najgorsze jest ]to że wogóle nie śpię ....no dziś spałam od 23 do 1 w nocy i od pierwszej do 5 nic....potem drzemka od 5 do 6 i Domel wstał...
Nie lubie kuku w żyłkę ;-) Ja dziś dzwonie po wyniki wymazu i troszke trzęsę porami.
Padłam